ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ : ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ

Ανακοίνωση των δημοτικών συμβούλων της παράταξης με αφορμή απόφαση του μητροπολίτη να μετατραπεί ο ιστορικός ναός σε μοναστήρι

Επί σειρά ετών, ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών, κ. Στέλιος Ροντούλης , αταλάντευτα υποστήριζε την αναγκαιότητα λειτουργίας μιας Ιεράς Μονής στον Προφήτη Ηλία του Τυρνάβου, μολονότι γνωστοί πολιτικοί κύκλοι τον κατηγορούσαν ως σκοταδιστή και οπισθοδρομικό.

Τελικά, οι σχετικές με τον Προφήτη Ηλία εξελίξεις έρχονται να δικαιώσουν απόλυτα την μακροχρόνια προσπάθεια του κ. Ροντούλη, καθόσον προχωρά από την Ιερά Μητρόπολη Λαρισης – Τυρνάβου η συγκρότηση και λειτουργία Μοναστηριού στην περιοχή του Προφήτη Ηλία.

Τούτου δοθέντος, η Παράταξή μας νιώθει την ανάγκη να συγχαρεί δημόσια τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη κ. Ιερώνυμο για την εκκίνηση του σχετικού εγχειρήματος , εκφράζοντας παράλληλα την αμέριστη υποστήριξή της στην κατευόδωση του όλου σχεδιασμού.

Πολλά συγχαρητήρια επίσης αξίζουν στους πατέρες που θα συμμετάσχουν στην αναβίωση της Ιεράς Μονής, καθώς και στους αξιότιμους συμπολίτες μας που προσφέρουν εμπράκτως και ανιδιοτελώς την όποια βοήθειά τους.

Ως δημοτική Παράταξη, είμαστε υπερήφανοι για τη δικαίωση μιας βασικής προεκλογικής μας δέσμευσης, η υλοποίηση της οποίας διανοίγει νέες ελπιδοφόρες προοπτικές στην υλική και πνευματική ανάπτυξη του τόπου μας.

Ο αγώνας μας για το καλό του Δήμου Τυρνάβου συνεχίζεται με αμείωτη ένταση και με απόλυτο σεβασμό και προσήλωση στον πολιτισμό και στις παραδόσεις της τοπικής κοινωνίας.

Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
της “Δράσης Πολιτών”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ