ΜΙΛΟΥΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 20ΧΡΟΝΗΣ

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν, μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, φτάνει η ώρα που θα “μιλήσουν” τα τηλέφωνα για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Τις τελευταίες ώρες, στο μικροσκόπιο των αστυνομικών βρίσκονται τα πρώτα στοιχεία από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, μία έρευνα που θεωρείται κρίσιμη και κομβική για την υπόθεση.

Και αυτό γιατί οι αξιωματικοί της αστυνομίας θεωρούν βέβαιο ότι οι τρεις δράστες είχαν τη βοήθεια και άλλου συνεργού, ενός “τσιλιαδόρου” που πιθανολογείται ότι επικοινώνησε με τους κακοποιούς οι οποίοι εισέβαλαν στο σπίτι της 20χρονης μητέρας και του 32χρονου πιλότου. Πληροφορίες που μετέδωσε το ΟΡΕΝ, αναφέρουν ότι έχει εντοπιστεί ένας μεγάλος αριθμός ενεργοποιημένων κινητών την επίμαχη ώρα από την κεραία εκπομπής της περιοχής.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία φαίνεται πως αρκετοί αριθμοί τηλεφώνων δεν δικαιολογούν την παρουσία τους στην επίμαχη περιοχή, το επίμαχο χρονικό διάστημα, που εξελισσόταν η ληστεία και το άγριο έγκλημα. Ακόμα και στην περίπτωση που οι δράστες χρησιμοποίησαν “επιχειρησιακά” κινητά, ο εντοπισμός τους από τους αστυνομικούς θα είναι ένα σημαντικό κομμάτι στο παζλ της εξιχνίασης της υπόθεσης.

enikos.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ