ΝΕΟ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ

Κλιμακώνει τις δράσεις του ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο το Εργατικό Κέντρο Λάρισας, που στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου απηύθυνε κάλεσμα συμμετοχής στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Ιουνίου, στις 10 το πρωί, στην κεντρική πλατεία, αλλά και στο αγροτικό συλλαλητήριο που θα γίνει στις 7.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας και στον ίδιο χώρο.

Στρέφοντας τα πυρά του κατά της διοίκησης της ΓΣΕΕ ο πρόεδρος του ΕΚΛ Γ. Σκόκας κατηγόρησε την ηγεσία της για αδράνεια, ζητώντας παράλληλα συμμετοχή στις κινητοποιήσεις ενάντια σε ένα νομοσχέδιο «που μας γυρίζει 100 χρόνια πίσω».

«Ζητάμε να αποσυρθεί άμεσα το νομοσχέδιο-έκτρωμα και να καταργηθεί η αντεργατική νομοθεσία και οι διατάξεις που αφορούν τον εργάσιμο χρόνο, τις εργασιακές σχέσεις και τα συλλογικά δικαιώματα των εργαζομένων», ανέφερε ο κ. Σκόκας, εκτιμώντας πως η μαζική συμμετοχή στην απεργία της 10ης Ιουνίου έδειξε πως οι εργαζόμενοι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση.

«Η κριτική του τύπου “το νομοσχέδιο επιδέχεται βελτιώσεις” ρίχνει νερό στον μύλο της κυβέρνησης», κατέληξε ο κ. Σκόκας, καλώντας όλους για μαζική και δυναμική συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

Ειρήνη Παπουτσή

ΦΩΤΟ: ertnews.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ