ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΟΔΗΓΗΘΕΙ ΣΕ ΑΝΑΚΡΙΤΗ – ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο 54ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΖΥΓΟΚΤΟΝΟΣ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΤΣΑΣ

Σήμερα το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί σε ανακριτή και εισαγγελέα ο 54χρονος συζυγοκτόνος, που δολοφόνησε χθες το πρωί στη Σωτηρίτσα τη 43χρονη σύζυγο του με 8 σφαίρες.
Ο δράστης, ο οποίος ομολόγησε την πράξη του και παραδόθηκε στους αστυνομικούς χωρίς να φέρει αντίσταση βρίσκεται στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας.

Η κοινωνία στα παράλια όπου η άτυχη 43χρονης ήταν ιδιαίτερα αγαπητή είναι συγκλονισμένη όπως συγκλονισμένη είναι και σύσσωμη η ελληνική κοινωνία που μετρά 7 γυναικοκτονίες το τελευταίο 7μηνο.

ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ

Μιλώντας στο Newsbeast για την ασύλληπτη τραγωδία ο πρώην αντιδήμαρχος Βασίλης Λέτσιος, σημείωσε:

«Το πατρικό σπίτι της οικογένειας είναι στα 30 μέτρα, κολλητά σχεδόν στην ταβέρνα. H μάνα της δολοφονημένης, γύρω στα 70 είναι αυτή η χαροκαμένη μάνα, ήταν στο σπίτι της οικογένειας.

Μέσα στην ταβέρνα ήταν 2-3 άνθρωποι. Ήταν μέχρι και τα δύο τους παιδιά στον τόπο του εγκλήματος, δεν ξέρω αν ήταν μέσα στην ταβέρνα, αν δεν ήταν εκεί, θα ήταν και αυτά σπίτι. Τα είδα σε κατάσταση σοκ να δίνουν κατάθεση στους αστυνομικούς. Αυτά τα δύο παιδιά είναι 12 και 19 ετών. Υπάρχει και ένα τρίτο παιδί γύρω στα 24.

Ο αδελφός της δολοφονημένης έχει μπει σε κέντρο αποκατάστασης, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα υγείας. Γι’ αυτό και το θύμα είχε έρθει στο χωριό εδώ και 3 μήνες περίπου για να βοηθήσει στην ταβέρνα. Ο άντρας της ήρθε πριν από μια εβδομάδα περίπου. Ξέραμε ότι είναι σε διαδικασία να χωρίσουν, αλλά έμενε μαζί τους στο πατρικό».

Νωρίτερα, ο δήμαρχος της Αγιάς Λάρισας, Αντώνης Γκουντάρας, είπε στο Newsbeast τα εξής: «Η ταβέρνα είναι οικογενειακή και από τις πιο παλιές της περιοχής, λειτουργεί εδώ και τουλάχιστον μισό αιώνα. Όταν ήταν 25 με 30 χρονών η δολοφονημένη γυναίκα παντρεύτηκε και έφυγε να ζήσει με το σύζυγό της στην Αθήνα. Έκτοτε, κάθε καλοκαίρι ερχόταν να βοηθήσει την οικογένεια. Ο άντρας της, δεν είναι από τα μέρη μας. Αυτή η γυναίκα είχε μεγαλώσει μέσα σε αυτή την επιχείρηση, από παιδάκι».

Η ΙΑΤΡΟΔΙΚΑΣΤΗΣ

Στον τόπο του συμβάντος βρέθηκε χθες η ιατροδικαστής κ. Ρουμπίνη Λεονταρή η ο οποία διαπίστωσε ότι η 43χρονη γυναίκα που έπεσε νεκρή στη Σωτηρίτσα δέχθηκε βολές σε καίρια σημεία στο θώρακα, αλλά και μια βολή στο κεφάλι από το παλιού τύπου περίστροφο.

Μάλιστα υποστήριξε ότι η βολή στο κεφάλι της 43χρονης έχει τεράστιο ενδιαφέρον και εξετάζεται το ενδεχόμενο να ήταν η «χαριστική βολή».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ