ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH VOLLEY ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ ΤΗΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ

Η ανακοίνωση του Δικτύου Νέων Λάρισας που το διοργάνωσε

Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή το τουρνουά beach volley στη Δημοτική Πισίνα στη Νεάπολη της Λάρισας, με πρωτοβουλία του Δικτύου Νέων Λάρισας, του ανεξάρτητου Δικτύου Νέων του Νομού μας, για φιλανθρωπικό σκοπό, ήτοι την δωρεά των εσόδων στο φιλανθρωπικό ίδρυμα “Χαμόγελο του παιδιού”.

Όταν η διασκέδαση μπορεί να συνδυαστεί με έναν αγαθό σκοπό, το αποτέλεσμα είναι αδιαμφισβήτητο. Ακόμα και η πιο μικρή δράση είναι σημαντική!

Τη δράση συντόνισαν με την παρουσία τους αλλά και με τη… συμμετοχή τους στο τουρνουά, ο Πρόεδρος του Δικτύου Νέων Λάρισας, κ. Αγαμέμνονας Αντωνούλης, ο Αντιπρόεδρος του Δικτύου κ. Παναγιώτης Καλαπανίδας και η Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δικτύου, κ. Ελίνα Στεργιοπούλου.

Ευχαριστούμε όλα τα νέα παιδιά που έλαβαν μέρος στο τουρνουά και συνέβαλαν με το δικό τους απλό τρόπο στο έργο μας, μια ομορφότερη Λάρισα, και ευελπιστούμε παραλλήλως να το διασκέδασαν στο πλείστον!

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους υποστηρικτές της δράσης μας:

Ευχαριστούμε το Χαμόγελο του Παιδιού και ιδιαίτερα την κ. Ελένη Παραλίκη, η οποία ως εκπρόσωπος του οργανισμού παρευρέθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά στο χώρο. Στο “Χαμόγελο” παραδώσαμε ένα σεβαστό ποσό, το οποίο συγκεντρώθηκε από όλους τους παρευρισκόμενους.

Ευχαριστούμε το ταξιδιωτικό πρακτορείο “Τιτάνας Travel” για την ευγενική χορηγία του επάθλου (μιας εκδρομής) στη νικήτρια τριάδα του τουρνουά.

Ευχαριστούμε για την παραχώρηση του χώρου τον υπεύθυνο της Δημοτικής Πισίνας Λάρισας, κ. Μάρκο Κουρέλο.

Ευχαριστούμε τον κ. Δρακωτό, καθώς μέσω του ομώνυμου καταστήματός του στην οδό Φιλελλήνων στη Λάρισα, μας χορήγησε το τρόπαιο που απένειμε ο Πρόεδρος του Δικτύου στη νικήτρια ομάδα.

Ευχαριστούμε το κατάστημα Intersport επί της οδού Αλ. Παναγούλη στη Λάρισα, καθώς μας διευκόλυνε με αθλητικό εξοπλισμό.

Ευχαριστούμε τους συντελεστές της ραδιοφωνικής εκπομπής του Pressing 90.1 “Μαλλιά Κουβάρια” για την διαφήμιση της διοργάνωσης μας, όπως και το Pet Shop Οφηλία, για την οικονομική ενίσχυση του κουμπαρά του “Χαμόγελου”.

Ακολουθούν εκ μέρους του Δικτύου μας κι άλλες δράσεις στο χώρο του αθλητισμού, πάντα εντός του πνεύματος της υγιούς άμιλλας και της κοινωνικής προσφοράς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ