1ο ΕΠΑΛ ΤΥΡΝΑΒΟΥ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ

Η ανακοίνωση της διεύθυνσης του σχολείου

Αγαπητοί μαθητές, γονείς και κηδεμόνες, σας ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά με Υγεία. Ο αγιασμός στο σχολείο μας θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 13-9-2021 στις 9 π.μ. Φέτος, για μια ακόμη χρονιά τα σχολεία μας ξεκινούν σε συνθήκες Πανδημίας για το λόγο αυτό θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε:

όσοι μαθητές:

έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να έχουν μαζί τους το πιστοποιητικό εμβολιασμού

έχουν νοσήσει θα πρέπει να έχουν μαζί τους τη βεβαίωση νόσησης

όσοι μαθητές δεν έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει, θα πρέπει:

Ειδικά για την πρώτη ημέρα του σχολείου, την Κυριακή 12-9-2021, να κάνουν self test το οποίο και θα επιδείξουν στη σχολική μονάδα.

Σε τακτική βάση, οι μαθητές θα πρέπει να κάνουν self test στο σπίτι κάθε Δευτερά και Τετάρτη και να το επιδεικνύουν στο σχολείο κάθε Τρίτη και Πέμπτη το πρωί την πρώτη ώρα.

Για το λόγο αυτό θα πρέπει να μεριμνήσουν ώστε να προμηθευτούν δωρεάν από τα φαρμακεία τα self test. Αυτά θα διατίθενται στα φαρμακεία από 8-9-2021 έως 17-9-2021 και οι μαθητές θα μπορούν να παραλάβουν 6 δωρεάν για τις επόμενες 3 εβδομάδες λειτουργίας του σχολείου μας.

Χωρίς την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού, βεβαίωσης νόσησης ή αρνητικού self test δεν θα μπορούν να εισέλθουν στο σχολείο.

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως η χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους είναι υποχρεωτική καθώς και η τήρηση των αποστάσεων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ