ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΕΙΡΟΥ ΚΑΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Καταγγελίες για τη συμπεριφορά του αρμόδιου αντιδημάρχου από το Γυμναστικό Σύλλογο

Σοβαρά παράπονα για τη συμπεριφορά του αρμόδιου αντιδημάρχου Χρ. Κατσαρού, εκφράζουν ο πρόεδρος και μέλη της διοίκησης του Γυμναστικού Συλλόγου Τυρνάβου, αφού όπως υποστηρίζουν ο αντιδήμαρχος μπήκε σήμερα το απόγευμα στο Κλειστό Γυμναστήριο αποφασισμένος να διακόψει την προπόνηση των κοριτσιών του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου, ζητώντας να αποχωρήσουν από το χώρο.

Η στάση του αντιδημάρχου ενόχλησε τον πρόεδρο Ν. Κυρατζή που ήταν παρών στην προπόνηση ο οποίος αρνήθηκε να αποχωρήσει και μάλιστα απείλησε ότι σε περίπτωση που επέμενε ο αντιδήμαρχος στην απόφασή του να σταματήσει την προπόνηση και να βγάλει από το κλειστό την ομάδα, θα παρέμεινε στο χώρο ακόμη και σε περίπτωση που ο αντιδήμαρχος κλείδωνε τις πόρτες.

Οι διοικητικοί του ΓΣΤ θεωρούν ανεξήγητη τη στάση του αντιδημάρχου ο οποίος όπως υποστηρίζουν αρνείται να συντάξει πρόγραμμα για τις ώρες των προπονήσεων των συλλόγων και θεωρούν ότι η απόφασή του να κάνει νέα συζήτηση αύριο με τη διοίκηση για το πρόγραμμα των προπονήσεων ύστερα από τη σημερινή φασαρία και τις σκηνές απείρου κάλλους που διαδραματίστηκαν κινείται προς τη θετική κατεύθυνση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ