ΜΕ ΤΟΝ ΣΙΚΑΕΛ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Η ΣΤ. ΜΠΙΖΙΟΥ

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Αναψυχής και Εστίασης νομού Λάρισας (ΣΙΚΑΕΛ) Νίκο Αθανασούλη και τον ταμία Κωνσταντίνο Νούσιο πραγματοποίησε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, η οποία συνομίλησε μαζί τους για την κατάσταση στον κλάδο.

Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η κυβέρνηση της ΝΔ από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού δήλωσε πως κανείς πολίτης δεν θα μείνει μόνος. Αυτό και έπραξε σε κάθε επίπεδο: ιατρικό, νοσηλευτικό, οικονομικό, αυτοδιοικητικό, κοινωνικό.

Επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη μεγάλη πρόκληση των lockdown, τα οποία επέφεραν ισχυρό οικονομικό πλήγμα στα ταμεία τους. Αναγνωρίζοντας την πίεση που δέχτηκε ο κλάδος της εστίασης και της ψυχαγωγίας, η κυβέρνηση διέθεσε για την ενίσχυσή τους το κονδύλι των 290 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ προσέφερε γενναία ανακούφιση στους επιχειρηματίες του κλάδου με μέτρα όπως η επιστρεπτέα προκαταβολή, η αναστολή εργασίας, η επιδότηση ενοικίου, κάτι που άλλωστε αναγνωρίζεται και από τους ίδιους.

Είμαστε εδώ για να ακούμε τις προτάσεις και να κάνουμε διάλογο. Η κυβέρνηση έχει επιδείξει εξαιρετικά αντανακλαστικά και όταν χρειάζεται παρεμβαίνει και δίνει τις απαιτούμενες λύσεις. Σε αυτό που συμφωνούμε όλοι είναι ότι δεν υπάρχει χώρος για διχασμό. Ο αγώνας ενάντια στην πανδημία μας θέλει όλους συντεταγμένους σε κοινό μέτωπο» κατέληξε η Λαρισαία βουλευτής.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ