Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΣΤΟΝ Δ.Σ. ΛΑΡΙΣΑΣ: ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΗΦΑΛΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ»

Δείτε τι αναφέρει στη δήλωσή του ο Τρ. Τσάτσαρος

Με αφορμή το αποψινό αποτέλεσμα των εκλογών στο Δικηγορικό Σύλλογο της Λάρισας, που έδωσαν την πρωτιά στον ίδιο, (Τρύφωνας Τσάτσαρος 228,  Νικολέττα Μπασδέκη 212, Χρήστος Μπραζιώτης 197 ψήφους) ο νικητής των εκλογών και υποψήφιος για την προεδρία κ. Τρύφων Τσάτσαρος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Θέλω να πω μεγάλο «ευχαριστώ» από τα βάθη της καρδιάς μου, σε όλους τους συναδέλφους που με τίμησαν με την ψήφο τους, αλλά και σε όλους εκείνους που συμμετείχαν στη διαδικασία, στέλνοντας ένα ισχυρό μήνυμα στήριξης στο θεσμό του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω το σύνολο των συνυποψηφίων συναδέλφων, γιατί όλο αυτό το διάστημα της προεκλογικής περιόδου – μέσα σε πρωτόγνωρες συνθήκες λόγω της πανδημίας – πορεύτηκαν με ευπρέπεια και σοβαρότητα, όπως ακριβώς επιτάσσει το λειτούργημα που ασκούμε.

Η επόμενη ημέρα είμαι βέβαιος ότι θα μας βρει όλους στην ίδια πλευρά, απέναντι στη σωρεία των ανοιχτών ζητημάτων με τα οποία βρισκόμαστε αντιμέτωποι  καθημερινά.

Μέσα από συνέργειες, με νηφαλιότητα και καλή προαίρεση, να κάνουμε την επανεκκίνηση που χρειάζεται ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας. Για το δικηγόρο, για την κοινωνία, για τη Δικαιοσύνη».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ