ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με τις ψήφους των συμβούλων που πρόσκεινται στη ΔΑΚΕ (3) και στην ΠΕΚ (1) το δ.σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας αποφάσισε σήμερα οι εκλογές στην ΕΛΜΕ Λάρισας να διεξαχθούν την άνοιξη του 2022 όταν θα ξεκινήσουν και οι διαδικασίες για το συνέδριο της ΟΛΜΕ, όπως άλλωστε προτείνει και η ΟΛΜΕ, υπέρ της άμεσης διεξαγωγής των εκλογών τάχθηκε η Αγωνιστική Παρέμβαση που έχει 2 μέλη στο δ.σ., ενώ η εκπρόσωπος της ΑΔΗΚ υποστήριξε ότι πρέπει να γίνουν εκλογές ακόμη και ηλεκτρονικά άμεσα, πρόταση με την οποία διαφωνούν όλες οι παρατάξεις.

Αίσθηση πάντως προκάλεσε η απουσία των 2 συμβούλων των ΣΥΝΕΚ που όλο το προηγούμενο διάστημα ζητούσαν την άμεση διεξαγωγή εκλογών, αφού η παρουσία τους θα μπορούσε να αλλάξει τις ισορροπίες στο συμβούλιο και ως προς την τελική απόφαση.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι στη σημερινή συνέλευση αφού τονίστηκε ότι θα πρέπει να υπάρξει παράταξη της θητείας των δ.σ. των ΕΛΜΕ μέχρι τη διεξαγωγή των εκλογών ΔΑΚΕ και Παρεμβάσεις ξεκαθάρισαν ότι δεν πρόκειται να δεχθούν διορισμό διοίκησης από το Πρωτοδικείο, απόφαση που είναι βέβαιο ότι θα δρομολογήσει εξελίξεις σε περίπτωση που επιχειρηθεί διορισμός διοίκησης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ