ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΞΑΝΑ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ!

Ανακοίνωση – κάλεσμα της ομάδας εθελοντών υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Ν. Ανδρουλάκη

Και αυτή την Κυριακή δίνουμε ραντεβού νίκης στις κάλπες του νομού και της χώρας μας!
Με πίστη στην επιλογή μας, αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα και αποφασιστικότητα να προχωρήσουμε με πρόεδρο το Νίκο Ανδρουλάκη στην ανατροπή των πολιτικών συσχετισμών.
Να προχωρήσουμε στην αναγέννηση του Κινήματός μας, στην ανανέωση της ηγεσίας μας, διασφαλίζοντας την ενότητα και την προοπτική του χώρου μας.

Και αυτή την Κυριακή είμαστε όλοι μαζί και όλοι εκεί που ψηφίζουμε.

Δυναμώνουμε το μήνυμα της 5ης Δεκεμβρίου, οριστικοποιούμε το αποτέλεσμα και κάνουμε το πρώτο μεγάλο βήμα για το Κίνημα Αλλαγής της επόμενης ημέρας.

Καλούμε τους δημοκράτες, προοδευτικούς πολίτες της πατρίδας , να μας τιμήσουν και πάλι με τη συμμετοχή τους σε αυτή τη διαδικασία.

Θέλουμε να πάρουν την υποψηφιότητά του Νίκου Ανδρουλάκη στα χέρια τους και να δώσουν καθαρή εντολή, για ανανέωση, ενότητα και πολιτική αυτονομία. Είναι ο μόνος τρόπος για να έχουμε μια ισχυρή προοπτική για το μέλλον.

Είναι αναγκαίο για τη δημοκρατία μας, η Δημοκρατική Παράταξη και το ΠΑΣΟΚ ως δύναμη προόδου, ως δύναμη συνέπειας, ως δύναμη ρεαλισμού, να πρωταγωνιστήσουν ξανά στο πολιτικό σκηνικό της χώρας, απέναντι στη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

Και αυτή την Κυριακή, ραντεβού νίκης στις κάλπες…

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ
ΝΙΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ