ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ F4 ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΤΗΣ ΕΣΠΕΚΕΛ ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Η ανακοίνωση του δήμου Τυρνάβου για τη διοργάνωση

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2021 το F4 βόλεϊ νεανίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ στον Αμπελώνα. Ειδικότερα πραγματοποιήθηκαν δύο ιδιαίτερα εντυπωσιακοί αγώνες μέσα σε κλίμα ευγενούς άμιλλας, με την τοπική κοινωνία να προσέρχεται με ενδιαφέρον, τηρουμένων πάντα όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων λόγω του κορονοϊού.

Επίσης στο πλαίσιο της διοργάνωσης ο Δήμος Τυρνάβου είχε την δυνατότητα να βραβεύσει τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστό, τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Aθλητισμού κ. Νικόλαο Λιούπα και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο Δημόσιων Έργων κ. Στέλιο Δημότσιο για την προσφορά τους στον Δήμο Τυρνάβου.

Κατά κοινή ομολογία η διοργάνωση του F4 στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς χαρακτηρίσθηκε από άρτια οργάνωση, σημαντική συμμετοχή (τηρουμένων των υγειονομικών πρωτοκόλλων) και άριστη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Ο Δήμος Τυρνάβου επαναλαμβάνει την πάγια πρόθεσή του, στο μέτρο του δυνατού να φιλοξενήσει στο μέλλον αντίστοιχες αθλητικές διοργανώσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ