ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗ ΛΥΓΑΡΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ

Πυρ και μανία με την αντιμετώπιση που έχουν από τη δημοτική αρχή του δήμου Τυρνάβου στο αίτημά τους να καθαριστεί ο δρόμος που χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια για να πάνε στα χωράφια τους εκφράζουν αγρότες της Λυγαριάς που αισθάνονται αποκλεισμένοι από τη δουλειά τους, αφού όπως υποστηρίζουν ο συγκεκριμένος δρόμος έχει να καθαριστεί εδω και 3 χρόνια, και το χειρότερο κάθε φορά που απευθύνουν αίτημα στο δήμο συναντούν την άρνηση του δημάρχου, πότε με ένα ξεκάθαρο και ανεξήγητο “όχι” και πότε με δικαιολογίες περί ολοκλήρωσης του προϋπολογισμού, η προβλημάτων στα μηχανήματα.

“Κάθε φορά τα ίδια.
Κανένας αρμόδιος.
Ο ένας ρίχνει τις ευθύνες στον άλλο.
Για κάποιο λόγο που μπορώ να φανταστώ δεν θέλουν να φτιάξουν τον δρόμο”, σημειώνει αγρότης του χωριού που υποστηρίζει ότι πλέον ο δρόμος έχει γίνει ρέμα και λόγω της κατάστασης οι αγρότες είναι αναγκασμένοι να χρησιμοποιούν ξένες ιδιοκτησίες για να πάνε στα χωράφια τους.

“Είμαστε αντιμέτωποι με μια ανευθυνότητα και ανικανότητα που φτάνει στα όρια της κοροϊδίας. Δεν μπορούν να αδιαφορούν έτσι. Είναι ένας δρόμος αγροτικός μέσα στο χωριό. Ανάμεσα σε σπίτια που οδηγεί σε χωράφια. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση θα φτάσουμε και στον Εισαγγελέα” σημειώνει ο διαμαρτυρόμενος αγρότης που έστειλε και τις σχετικές φωτογραφίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ