ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΟΙ ΑΡΔΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΑΡΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ

Συνάντηση με τον πρόεδρο του ΤΟΕΒ Μάτι Τυρνάβου Σωτήρη Τζιούφα για το φλέγον θέμα του χρέους προς τη ΔΕΗ και την έναρξη ή μη της νέας αρδευτικής περιόδου είχαν σήμερα αρδευτές μέλη του οργανισμού που δεν έκρυβαν την αγωνία τους για την τύχη του επαγγέλματός τους αφού όπως τόνισαν δεν είναι δυνατόν να χαθεί μία ακόμη χρονιά λόγω ελλιπών ποτισμάτων εξαιτίας των οφειλών του ΤΟΕΒ.

Οι αρδευτές ζήτησαν να υπάρξουν ξεκάθαρες απαντήσεις από τη διοίκηση και μέτρα κατά των κακοπληρωτών, ενώ από την πλευρά του ο πρόεδρος τόνισε ότι μόνο από πέρυσι υπάρχουν οφειλές αρδευτών από τέλη άνω των 170.000 €, ποσό που αν συγκεντρωθεί και δοθεί στη ΔΕΗ θα ξεκινήσει χωρίς προβλήματα η αρδευτική περίοδος.

Ο κ. Τζιούφας τόνισε ότι ο ΤΟΕΒ μπαίνει σε μια νέα περίοδο με την ολοκλήρωση των έργων υπογειοποίησης των αγωγών που αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα αφού θα μειωθεί δραστικά το κόστος παραγωγής, αλλά και συντήρησης γεγονός που θα πιτρέψει στη διοίκηση να παρουσιάσει στη ΔΕΗ ένα αξιόπιστο πρόγραμμα διαχείρισης του χρέους ώστε να μην υπάρξει ξανά στο μέλλον θέμα διακοπών.

Ολα όμως εξαρτώνται όπως τόνισε από την αξιοπιστία και τη συνέπεια των αρδευτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ