ΣΥΣΣΩΜΗ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΓΗΣ Η Κ.Ο. ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Η δήλωση της Στ. Μπίζιου μετά την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας και την καταψήφιση της πρότασης μομφής

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της κοινοβουλευτικής διαδικασίας επί της προτάσεως δυσπιστίας που κατέθεσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Η ΚΟ της ΝΔ, σύσσωμη και συμπαγής, στηρίζει την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και το μεταρρυθμιστικό της έργο, με τον ίδιο τρόπο που τη στηρίζει και ο ελληνικός λαός.

Ο κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ αναδεικνύονται κάθε μέρα πρωταθλητές του λαϊκισμού και της φθηνής προπαγάνδας. Στην επόμενη κάλπη, οι πολίτες θα τους κατατάξουν στη θέση που τους αξίζει.

Σήμερα η Ελλάδα είναι διπλωματικά και αμυντικά ισχυρότερη από ποτέ. Με την οικονομία και την κοινωνία όρθιες απέναντι στην επέλαση του κορωνοϊού. Με την παιδεία και την υγεία να αναβαθμίζονται και το κράτος να ψηφιοποιείται. Οι φόροι μειώνονται και οι πιο αδύναμοι προστατεύονται. Οι αγρότες στηρίζονται έμπρακτα, και τα επενδυτικά σχέδια στη χώρα αλλάζουν τα δεδομένα της ελληνικής οικονομίας.

Συνεχίζουμε πιο δυνατοί από ποτέ για να δημιουργήσουμε την Ελλάδα που αξίζει στους νέους και τις νέες μας. Για να ολοκληρώσουμε το κυβερνητικό μας πρόγραμμα, τιμώντας την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού, ο οποίος βλέπει και καταλαβαίνει.
Στους εφιάλτες του χθες απαντάμε με την Ελλάδα του αύριο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ