Η ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΣΠ. ΛΙΒΑΝΟΥ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΤΟΜΗΣΗ ΤΟΥ

Η παραίτησή του δεν κρύβει την ψηφοθηρία της ΝΔ λέει ο ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Την παραίτησή του υπέβαλε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Σπήλιος Λιβανός, την οποία έκανε δεκτή ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αιτία ήταν η απαράδεκτη αντίδρασή του στην αναφορά του δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα για τις φονικές πυρκαγιές της Ηλείας το 2007. Παράλληλα, υπήρχε δυσαρέσκεια μέσα στο κυβερνών κόμμα για τα μέτρα που ανακοίνωσε πρόσφατα ο υπουργός για τον αγροτικό κόσμο.

Με αφορμή την καρατόμηση του υπουργού σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία τονίζεται ότι «η παραίτηση Λιβανού μετά την κατακραυγή δεν κρύβει την ακραία ψηφοθηρία της ΝΔ». Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

“Η παραίτηση του Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Λιβανού μετά την κατακραυγή δεν μπορεί να κρύψει την ακραία ψηφοθηρία της ΝΔ σε βάρος πολιτών με αφορμή φυσικές καταστροφές.

Δεκαπέντε χρόνια μετά ο κ. Μητσοτάκης αναγκάστηκε να ζητήσει την παραίτηση του κ. Λιβανού, αν και ακολουθεί την ίδια ακριβώς συνταγή εξαπάτησης. Η πολιτική αναισθησία του κ. Λιβανού χαρακτηρίζει όλη την κυβέρνηση, που μοίρασε διχίλιαρα με εκλογική υστεροβουλία μετά την τελευταία κακοκαιρία και το επιτελικό φιάσκο.

Ο ελληνικός λαός όμως αυτή τη φορά τους έχει μάθει καλά και στις κάλπες τους ετοιμάζει μια δική του, αυτή τη φορά, «εποποιία”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ