ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΤΗΛΕΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ 2ου ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Διοργανώθηκε από το σύλλογο γονέων και τους εκπαιδευτικούς που ευχαριστούν θερμά τις εισηγήτριες

Στο πλαίσιο επιμορφωτικών ενημερώσεων σε ζητήματα αναφορικά με την ομαλή και ολόπλευρη ανάπτυξη των νηπίων διοργανώθηκε την Παρασκευή 18/2 τρίωρη τήλε- ενημέρωση από το Σύλλογο Γονέων του 2ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου σε συνεργασία με τις Νηπιαγωγούς και με θέμα: «Διαταραχές λόγου και επικοινωνίας στη προσχολική ηλικία.-Συμβαίνει σε όλους ή χρειάζομαι κάποιον ειδικό;»

Εισηγήτρια του επιμορφωτικού τήλε- σεμιναρίου ήταν η Ψύρρα Θεοδώρα, Λογοθεραπεύτρια και υπεύθυνη του κέντρου Λογοθεραπείας – Εργοθεραπείας – Ειδικής Αγωγής «ΛΟΓΟΠΑΤΗΜΑΤΑ».

Στην ενημέρωση αναφορά στις εκπαιδευτικές επιπτώσεις των διαταραχών λόγου έκανε η παιδαγωγός Ειδικής Αγωγής Σταύρου – Μπαλάφα Έλλη.

Την ενημέρωση μέσω πλατφόρμας Webex παρακολούθησε το σύνολο των γονέων καθώς και οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου. Στο τέλος της ενημέρωσης ακολούθησε συζήτηση και απαντήθηκαν όλα τα ερωτήματα των γονιών.

Ο σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων και οι εκπαιδευτικοί του 2ου Νηπιαγωγείου Τυρνάβου ευχαριστούν θερμά την κυρία Ψύρρα Θεοδώρα και την κυρία Έλλη Σταύρου- Μπαλάφα που προσφέρθηκαν να μας μιλήσουν για ένα θέμα που απασχολεί όλο και περισσότερο τους σημερινούς γονείς σήμερα.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ