ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΝΑΝΤΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ… ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΛΗΨΗΣ Π.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ – Ο.ΚΑ.ΝΑ

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Αφήγησης και τη πίστη στη δύναμη των παραμυθιών το Εργαστήρι Ζωής του Κέντρου Πρόληψης Π.Ε Λάρισας – ΟΚΑΝΑ ανοίγει τις πόρτες του και καλεί παιδιά από 6 ετών και πάνω να μοιραστούνε παραμύθια, να ταξιδέψουν μέσα σε ιστορίες ανακαλύπτοντας την αξία της συνύπαρξης. Η ανοιχτή αυτή συνάντηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 στην αίθουσα του Εργαστηρίου Ζωής της Στοάς, Μανωλάκη 9 -11 και είναι ανοιχτή και σε όλα τα παιδιά!

Το κουβάρι της αφήγησης ξεδιπλώνουν η ηθοποιός και συντονίστρια του Εργαστηρίου Παραμυθιού Χριστίνα Βράκα και ο αγαπημένος παραμυθάς και μέλος του Εργαστηρίου Ζωής Δημοσθένης Χαρούλης. Συντονίζει η Αντωνία Τσαντίλα, κοινωνική λειτουργός και συντονίστρια του Εργαστηρίου Παραμυθιού.

Οι συναντήσεις θα γίνουν σε τρείς κύκλους. Τα παιδιά θα γίνουν δεχτά με την προσκόμιση της βεβαίωσης του self-test, κατόπιν τηλεφωνικής κράτησης.

Ά Κύκλος: 10.00 – 11.45

‘Β Κύκλος: 11.15 – 12.00

΄Γ Κύκλος: 12.30 – 13.15

*Αξίζει να σημειωθεί ότι το Εργαστήρι Ζωής αξιοποιεί την αφήγηση μέσα από τα Εργαστήρια Παραμυθιού που προσφέρονται δωρεάν για τα παιδιά της πόλης.
Εγγραφές γίνονται δεχτές όλο το χρόνο: https://forms.gle/5914yGwZ9CbSZDnb7

Παρακαλούμε για να μας βοηθήσετε να διατηρήσουμε όλα τα μέτρα διασποράς κατά του κορονοϊού, να κάνετε εγκαίρως τη κράτηση σας και να προσέλθετε στο χώρο με μάσκα. Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλούμε καλέσετε στο τηλ.2410 – 555935, ώρες 9.00-14.00.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ