ΟΛΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ Η ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΒΡΑΖΕΙ…

Την οργή πολλών στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. στο νομό Λάρισας έχει προκαλέσει η δημόσια αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα μεταξύ στελεχών του κόμματος είτε για μυστικοσυνάξεις τάσεων είτε λόγω ομαδοποιήσεων που καταγράφονται με φόντο τις εθνικές εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν.

Μέλη και στελέχη του κόμματος δεν κρύβουν μάλιστα την ενόχλησή τους για το γεγονός ότι σε αυτές τις κόντρες εμπλέκονται και στελέχη της ΝΕ και κυρίως ο γραμματέας που ξιφουλκεί τόσο με κείμενα εσωτερικής ενημέρωσης όσο και με δημόσιες δηλώσεις εναντίον άλλων μελών και κυρίως των στελεχών που παραιτήθηκαν και πάλι λόγω εσωκομματικής κόντρας από το αγροτικό τμήμα της Ν.Ε. και τώρα συμμετέχουν στη νέα πανθεσσαλική αγροτική κίνηση (ΠΑΚ) αλλά είναι και στην “κίνηση μελών” των προεδρικών του κόμματος.

Την ίδια ώρα κατηγορούν και τα στελέχη του πρώην αγροτικού γραφείου για προσωπικές στρατηγικές και βλέψεις φωτογραφίζοντας τον κ. Χρ. Αθανασιάδη που δεν κρύβει τις φιλοδοξίες του για μία θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στο νομό.

Τρικλοποδιές και πισώπλατα μαχαιρώματα καταγράφονται και σε βάρος άλλων ενδιαφερομένων για μία θέση στο ψηφοδέλτιο που μόνο σε ατμόσφαιρα συντροφικής αλληλεγγύης δεν παραπέμπουν, με αποτέλεσμα μέλη και φίλοι που συνομιλούν με το paidis.com να δηλώνουν αηδιασμένη από την εικόνα που επικρατεί στο κόμμα το οποίο υποτίθεται ότι ετοιμάζεται για μια μεγάλη αντεπίθεση με στόχο τη νίκη στις επόμενες εκλογές όποτε αυτές και αν γίνουν.

“Είναι λυπηρό η κοινωνία μας να χτυπιέται αλύπητα από την πανδημία, την ακρίβεια και την ενεργειακή κρίση, έχοντας μία ανίκανη κυβέρνηση που σωρεύει προβλήματα αντί να δίνει λύσεις και εμείς στα κομματικά γραφεία να έχουμε κάνει τα δικά μας βιλαέτια και να ενδιαφερόμαστε μόνο για το προσωπικό όφελος και να υπηρετούμε προσωπικές στρατηγικές” σημειώνει γνωστό κομματικό στέλεχος που μάλιστα δεν απέκλεισε να βγει δημόσια ενόψει συνεδρίου να καταγγείλει αυτά τα φαινόμενα και γιατί όχι να γυρίσει την πλάτη στους κομματικούς μηχανισμούς και στις εσωκομματικές ίντριγκες.

Και ενώ καταγράφονται αυτά στον εσωκομματικό κόσμο του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. το μόνο βέβαιο είναι ότι μέχρι το συνέδριο τα μαχαίρια που θα βγαίνουν θα είναι όλο και μεγαλύτερα, όπως άλλωστε φάνηκε τις προηγούμενες ημέρες και στα κεντρικά του κόμματος με την “Ομπρέλα”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ