ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟΥ 2ου ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΙΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με πρωτοβουλία της Διοίκησης, των εκπαιδευτών και των καταρτιζόμενών του, το 2ο Δημόσιο ΙΕΚ Λάρισας συμμετέχει την εβδομάδα 12-15 Απριλίου 2022 στις ακόλουθες δράσεις:

α) Στο Πασχαλινό χωριό του Δήμου Λαρισαίων, όπου οι σπουδαστές των ειδικοτήτων «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ – ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΑΣ (CHEF)» και «ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΡΤΟΠΟΙΟΣ – ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ» ετοιμάζουν πασχαλινά εδέσματα και σνακ για τους επισκέπτες. Η δράση αυτή πραγματοποιείται Τρίτη και Τετάρτη (12 και 13 Απριλίου) στην Κεντρική πλατεία της Λάρισας (εντός του Πασχαλινού χωριού).

β) Σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων. και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας, όπου οι σπουδαστές της ειδικότητας «ΒΟΗΘΟΣ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΟΚΟΜΩΝ» έχουν ήδη δημιουργήσει στο πλαίσιο των εργαστηριακών τους μαθημάτων παραδοσιακές εικόνες σε ξύλο και κεραμίδι, τις οποίες προσέφεραν δωρεάν στο Σύλλογο Γονέων Κηδεμόνων. και Φίλων Ατόμων με Αυτισμό Ν. Λάρισας και τις οποίες εκθέτουν σε ειδικό περίπτερο του Συλλόγου προκειμένου να τον ενισχύσουν οικονομικά. Η δράση αυτή πραγματοποιείται Πέμπτη και Παρασκευή (14 και 15 Απριλίου) στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ