Η ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΥ ΓΥΡΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΙΣΧΥΣΟΥΝ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Από την Δ.. Λάρισας ανακοινώθηκαν η διαδρομή και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα ισχύσουν στα όρια του δήμου Τυρνάβου το Σάββατο 30 Απριλίου για την ομαλή διεξαγωγή του διεθνούς ποδηλατικού γύρου που θα διέλθει από την πόλη του Τυρνάβου.

Διαδρομή:
Περιφερειακή οδός Κουτσοχέρου προς Π.Ε.Ο. Τυρνάβου – Ελασσόνας/αριστερά προς Τ.Κ. Δαμασίου και εν συνεχεία δεξιά προς Ι.Μ. Προφήτη Ηλία- είσοδος στην πόλη του Τυρνάβου από την οδό Δομίνικου Θεοτοκοπούλου – δεξιά στην οδό Ειρήνης έως διασταύρωση με Π.Ε.Ο. Τυρνάβου – Ελασσόνας (ξενοδοχείο ΦΑΡΟΣ), αριστερά κίνηση προς κέντρο Τυρνάβου (οδός Ηρώων Πολυτεχνείου-Δημητρίου Καραολή) και έξοδος προς Ν.Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, στη συνέχεια στην πόλη της Λάρισας, οδοί Λαμπράκη, Κενταύρων, Κύπρου, 31ης Αυγούστου, Αεροδρομίου, Σάκη Καράγιωργα, Λεωφόρος Καραμανλή – Π.Ε.Ο. Λάρισας-Αθηνών, κόμβος EXALCO, κόμβος Νίκαιας, οδός Οδυσσέα Ελύτη Νικαίας, οδός Φαρσάλων, Π.Ε.Ο. Λάρισας-Τρικάλων-Περιφερειακή Δ.Ε.Υ.Α.Λ., οδός Σανδράκη, τερματισμός οδός Λαμπράκη (Μνημείο Ιπποκράτη).

Θα ισχύσουν οι κατωτέρω προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων, κατά την τέλεση του Διεθνούς Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2022, ως εξής:

Α. Για την περιοχή αρμοδιότητας του Αστυνομικού Τμήματος Τυρνάβου, από την 13:00΄ ώρα του Σάββατου (30-04-2022) έως πέρατος, στις παρακάτω οδούς:
 Στην Επαρχιακή Οδό Κουτσοχέρου-Δαμασίου, από τη διασταύρωσή της με την Εθνική Οδό Λαρίσης- Τρικάλων έως τη διασταύρωσή της με την Π.Ε.Ο. Τυρνάβου- Ελασσόνας και τις καθέτους αυτής.

 Στην Π.Ε.Ο. Τυρνάβου- Ελασσόνας από τη διασταύρωσή της με την οδό 26ης έως το 12 χλμ. αυτής (είσοδος Δαμασίου) και τις καθέτους αυτής.

 Στην Επαρχιακή Οδό από Προφήτη Ηλία στον Τύρναβο Λάρισας, έως διασταύρωση της με την Π.Ε.Ο. Τυρνάβου- Ελασσόνας και τις καθέτους αυτής.

 Επί των οδών Ηρώων Πολυτεχνείου, Καραολή Δημητρίου, Λαρίσης, Δομίνικου Θεοτοκόπουλου καθ’ όλο το μήκος αυτών και Ειρήνης (από το ύψος της διασταυρώσής της με την οδό Δομίνικου Θεοτοκόπουλου μέχρι τη διασταύρωσή της με την Π.Ε.Ο. Τυρνάβου- Ελασσόνας) και τις καθέτους αυτής.

 Στην Εθνική Οδό Τυρνάβου- Λάρισας (γέφυρα Τυρνάβου έως έξοδο προς Ν.Ε.Ο. Λάρισας- Κοζάνης) από τη χ.θ 1+000 έως χ.θ. 3+000 και τις καθέτους αυτής.

Β. Για την περιοχή αρμοδιότητας του Τμήματος Τροχαίας Λάρισας:
i. Από την 11:00΄ ώρα του Σαββάτου (30-04-2022) έως πέρατος, στις παρακάτω οδούς:
• Στην οδό Γρ. Λαμπράκη σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.
• Στην οδό 31ης Αυγούστου σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και τις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

ii. Από την 13:00΄ ώρα του Σαββάτου (30-04-2022) έως πέρατος, στις παρακάτω οδούς:
• Στην Ε.Ο. Λάρισας – Κοζάνης, στο τμήμα αυτής από τον ανισόπεδο κόμβο Τυρνάβου έως την διασταύρωσή της με την οδό Παπάγου (Δ.Δ. Γιάννουλης) και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ