ΜΕ ΔΡΑΣΕΙΣ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ ΣΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΓΥΡΟ

Η χώρα μας φιλοξένησε το παγκόσμιας εμβέλειας Ποδηλατικό Γύρο και είχαμε την τιμή και χαρά ο ποδηλατικός αγώνας να διεξαχθεί σε διαδρομή μέσα στο Δήμο μας. Με αφορμή τον Ποδηλατικό Γύρο, αυτό το  παγκόσμιο αθλητικό  γεγονός ο Δήμος Κιλελέρ διοργάνωσε τις παρακάτω παράλληλες δράσεις διαγωνισμός ζωγραφικής για μαθητές των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Κιλελέρ με θέμα «Βόλτα με το ποδήλατο».

«Ζωγραφίζω την ποδηλατοπαρέα». Καλλιτεχνική δράση ομαδικής ζωγραφικής παιδιών σε πανό για το καλωσόρισμα των αθλητών στο Δήμο μας από τον Μ.Λ.Σ. Θεόκλητος Φαρμακίδης και τους Συλλόγους Γονέων & Κηδεμόνων των σχολείων της Νίκαιας.

«Τα ποδήλατα αφηγούνται». Έκθεση παιδικής ζωγραφικής στην πλατεία της Νίκαιας.

«Ποδηλατώ με ασφάλεια». Παρουσίαση για την ασφάλεια με το ποδήλατο από έμπειρο αθλητή.

«Μια διαφορετική διαδρομή με το ποδήλατο». Πίστα δεξιοτεχνίας για παιδιά 6-12+

Διέλευση των αγωνιζόμενων ποδηλατών   (Λεωφόρος Κ. Καραμανλή, οδοί Οδ. Ελύτη & Φαρσάλων) από τη Νίκαια.

Την εκδήλωση χαιρέτησε ο δήμαρχος Κιλελέρ Θανάσης Νασιακόπουλος ευχαριστώντας όλους όσοι συμμετείχαν σε αυτήν κι ιδιαίτερα τα παιδιά που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης, τονίζοντας ότι «αυτού του επιπέδου οι διοργανώσεις εμπεριέχουν πολιτιστικό και τουριστικό ενδιαφέρον πέραν του αγωνιστικού χαρακτήρα. Ο  αγώνας που πέρασε μέσα από το Δήμο Κιλελέρ  ανέδειξε  τις ομορφιές, τα αξιοθέατα και τα μνημεία μας. Κανένα άλλο άθλημα δεν παρέχει αυτήν τη δυνατότητα.  Τα οφέλη για το Δήμο μας  ήταν πολλαπλά, αφού η τηλεοπτική κάλυψη για περίπου δύο ώρες καθημερινά, μεταδίδεται σε εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο».

Μετά το τέλος των εκδηλώσεων η Αντιδημαρχία Πολιτισμού κλήρωσε τρία ποδήλατα , στα παιδιά που συμμετείχαν στις εκδηλώσεις,  τα οποία κέρδισαν παιδιά από σχολεία του Δήμου Κιλελέρ: Μελετίνη Καρπούζα, Δημήτρης Κακανούδης και Ιζαμπέλ Αλαμπέου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ