ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ: Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ…

Ανακοίνωση της παράταξης που υπογράφει ο επικεφαλής της Αστ. Ροντούλης

Ενημερωθήκαμε από σχετική κατατοπιστική σας ανάρτηση , ότι το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας του Τυρνάβου πρόκειται να κλείσει στις 15 Ιουλίου τρέχοντος έτους. Πλην της ταλαιπωρίας και των εξόδων που συνεπάγεται η προοπτική αυτή για τους Τυρναβίτες, η εξέλιξη αυτή καθαυτή συνιστά ένα ακόμη κραυγαλέο παράδειγμα της βαθμιαίας υποβάθμισης και παρακμής, που ταλανίζει το σύνολο του Δήμου Τυρνάβου καθ’ όλη τη διάρκεια της δημοτικής Αρχής του κ. Κόκουρα.

Ο Δήμος Τυρνάβου καθημερινά απαξιώνεται, μαραίνεται, μετατρέπεται σε χωριό, ενώ οι διοικούντες σφυρίζουν αδιάφορα, για να τα έχουν καλά με το κόμμα τους, και αδιαφορούν για την κατάντια του τόπου μας, ενός τόπου που , προϊόντος του χρόνου, αποβάλλει τα όποια αξιοβίωτα χαρακτηριστικά του έχουν απομείνει.

Η δημοτική Αρχή του κ. Κόκουρα αποδείχτηκε η πλέον ακατάλληλη. Επί των ημερών της, και ο Τύρναβος και ο Αμπελώνας έχουν εισέλθει σε φάση βαθιάς κρίσης, χωρίς μια ελπιδοφόρα αναπτυξιακή προοπτική , η οποία θα μπορούσε να προσδώσει ένα πνεύμα αισιοδοξίας τουλάχιστον στις νέες γενιές.

Ο Δήμος Τυρνάβου σβήνει και η δημοτική Αρχή χαριεντίζεται με κολλητούς και εργολάβους για το αχρείαστο και δαπανηρό έργο της κεντρικής Πλατείας. Η ΔΕΗ έφυγε, ο ΟΤΕ έφυγε , το Ειρηνοδικείο έφυγε, το παράρτημα του ΕΦΚΑ έφυγε, η Πειραιώς στον Αμπελώνα έφυγε τα ΕΛΤΑ στον Αμπελώνα ουσιαστικά αδρανοποιήθηκαν , τώρα φεύγει και το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας Τυρνάβου και … ο κατήφορος μάλλον δεν έχει τέλος.

Κατά τα άλλα , ζήτω το Κόμμα. Ζήτω οι ημέτεροι Σύμβουλοι και Συνεργάτες. Ζήτω οι κολλητοί με τις απευθείας αναθέσεις. Ζήτω το επιτελικό κράτος που τα έχει κάνει μπάχαλο. Ζήτω και οι βουλευτές του μεγάλου Κόμματος που έταξαν τα πάντα, προκειμένου να εκλεγεί μια δημοτική Αρχή ανίκανων και αδαών και ύστερα απλά…ξέχασαν τον Τύρναβο.

Η πλατεία, λοιπόν , μας μάρανε…Και εις ανώτερα, κύριοι της δημοτικής Αρχής, που έχετε καταπιεί το αμίλητο νερό , για να είστε οι υπάκουοι υπηρέτες του Κόμματος που σας ταΐζει.

Ο αργόσυρτος θάνατος του Τυρνάβου δεν σας ενοχλεί. Αρκεί το Κόμμα σας να είναι καλά, για να σας…ξαναταΐσει. Μπράβο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ