“ΠΕΤΡΟΠΟΛΕΜΟΣ” ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Ανάστατοι είναι επαγγελματίες στην οδό Αγ. Κωνσταντίνου στον Αμπελώνα, που από το Σάββατο μέχρι και σήμερα είναι αντιμέτωποι με έναν άτυπο πετροπόλεμο που οφείλεται όπως υποστηρίζουν στα χαλίκια με τα οποία έκλεισε εργολάβος τις τομές που άνοιξε για να περάσουν αγωγοί φυσικού αερίου σε αυτό το κομμάτι της πόλης, με αποτέλεσμα αυτό το διάστημα τα αυτοκίνητα που διασχίζουν το δρόμο να εκσφενδονίζουν άθελά τους χαλίκια στο πεζοδρόμιο απειλώντας τα τζάμια των καταστημάτων τους.

Οι διαμαρτυρόμενοι επαγγελματίες διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι δεν υπήρξε κάποιο στέλεχος της δημοτικής αρχής όλες αυτές τις ημέρες για να επιβλέψει τις εργασίες, να ακούσει τις ενστάσεις των καταστηματαρχών και να αναγκάσει τον εργολάβο να χρησιμοποιήσει καταλληλότερο όπως σημειώνουν υλικό για το κλείσιμο των τομών.

“Εχουμε κουραστεί να μαζεύουμε πέτρες μπροστά από τα καταστήματά μας και κάθε φορά που περνάει κάποιο αυτοκίνητο τρέμουμε στην ιδέα να πετάξει πέτρες  και να σπάσει κάποιο τζάμι”, σημειώνει αναγνώστης του paidis.com που έστειλε και τις σχετικές φωτογραφίες σημειώνοντας ότι εκφράζει τη διαμαρτυρία και τις ανησυχίες αρκετών συναδέλφων του στη συγκεκριμένη οδό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ