ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΑΥΡΙΟ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ

Δείτε την ανακοίνωση- πρόσκληση για την εκδήλωση

Το Μουσικό Σχολείο Λάρισας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την πραγματοποίηση θερινής συναυλίας την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022, και ώρα 19:30 στον αύλειο χώρο του, συναυλίας ως προάγγελου για τον εορτασμό των τριάντα χρόνων, που συμπληρώνει φέτος, δημιουργικής παρουσίας του στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου. Από το 1992, έτος ίδρυσης του Μουσικού Γυμνασίου -Λυκείου Λάρισας, ο μουσικός χάρτης του νομού μας έχει αλλάξει.

Στη διάρκεια των χρόνων που ακολούθησαν η φράση Μουσικό σχολείο Λάρισας έχει γραφεί σε εκατοντάδες βιογραφικά αξιόλογων νέων μουσικών, και μη, αποφοίτων μας που πρωταγωνιστούν τόσο στα φοιτητικά έδρανα όσο και στα μουσικά δρώμενα της χώρας, αλλά και που έχουν υπερβεί και τα εγχώρια σύνορά της.

Από την παραδοσιακή, τη λαϊκή και την κλασική μουσική μέχρι τη σύγχρονη, με μαθητικά σύνολα οργανικά, φωνητικά και συνδυασμούς τους, χορωδίες, ορχήστρες, πολιτιστικά προγράμματα, μαθητές και καθηγητές επιστρέφουμε με ενθουσιασμό στις ζωντανές συναυλίες, που νοηματοδοτούν την σχολική μας πραγματικότητα, αλλά και που τόσο μας έχουν λείψει, λόγω της πανδημίας που βιώσαμε.

Σας προσκαλούμε λοιπόν για να απολαύσετε την δημιουργικότητα, αυτενέργεια, ομαδικότητα και, ιδιαίτερα, την ψυχική επαφή των μαθητών μας με την Τέχνη, η οποία και απογειώνει την εκπαιδευτική διαδικασία, από σχέδιο επί χάρτου, σε βιωμένη γνώση.

Η παρουσία σας θα είναι για το Σχολείο μας ιδιαίτερη τιμή και χαρά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ