ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ

Μετά και την πραγματοποίηση της εκλογοαπολογιστικής συνέλευσης και τη διενέργεια των εκλογών στις 21/06/2022, εξελέγη το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου για τη διετία 2022-2024, το οποίο συγκροτήθηκε σε σώμα την Πέμπτη 30/06/2022 με την ακόλουθη σύνθεση:

Πρόεδρος Κανταρτζής Ευάγγελος

Αντιπρόεδρος Παναγιώτου Νικόλαος

Γενική Γραμματέας Σιαχανίδου Αικατερίνη

Οργανωτικός Γραμματέας Γρηγορίου Θεόδωρος

Ταμίας Γραββάνης Στέφανος

Στη συνέχεια, το Δ.Σ. μετά από συζήτηση καθόρισε τους άμεσους στόχους του για την επόμενη διετία και τις ενέργειες για την υλοποίηση αυτών.

Αποφασίστηκαν τα παρακάτω:

● Σχεδιασμός Επιμορφωτικών δράσεων που θα υλοποιήσει ο Σύλλογος,

● Σχεδιασμός Ημερίδας για την προβολή της Επιστήμης της Πληροφορικής.

● Διατήρηση του ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας με τον Δήμο Λαρισαίων για την εύρεση κατάλληλου χώρου που θα στεγάσει το νέο Μουσείο Πληροφορικής & Τεχνολογίας της Λάρισας,

● Συνέχεια της συνεργασίας του Συλλόγου μας με άλλους φορείς της πόλης, στα πλαίσια ανάδειξης του έργου μας, των συνεργασιών και της εξωστρέφειας που οφείλουμε να έχουμε ως Σύλλογος.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλες και όλους τους συναδέλφους για την ευρεία συμμετοχή σας στις διαδικασίες ανάδειξης του νέου ΔΣ και ευελπιστούμε και στην μελλοντική στενή συνεργασία μαζί σας με κοινό γνώμονα πάντα το καλό του κλάδου μας.

Τέλος, σας προσκαλεί να αξιοποιήσετε όλα τα διαθέσιμα κανάλια επικοινωνίας του Συλλόγου μας (Ιστοσελίδα, Facebook, e-mail : sepdenl@gmail.com) ώστε να καταθέσετε τις προτάσεις σας και τα θέματα που πιστεύετε ότι πρέπει να συζητηθούν σε επόμενη Γενική Συνέλευση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ