ΣΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΡΟΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΕΝΟ ΡΕΥΜΑ ΣΤΙΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ

Δείτε τί αναφέρει η διοίκηση του συλλόγου

Είστε όλοι Ανίκανοι. Δ.Σ. του ΤΟΕΒ ΜΑΤΙ Τυρνάβου ,ο περιφερειάρχης και όλοι όσοι κυβέρνησαν 40 χρόνια τώρα, βγαίνοντας και λέγοντας ότι είναι με τους αγρότες φλομώνωντάς τους ψέματα.

Ποιος θα πληρώσει τις καταστροφές που θα γίνουν στα περιβόλια ,στα αμπέλια και άλλες καλλιέργειες επειδή η ΔΕΗ έκοψε το ρεύμα από τις πομόνες; ….και το έκοψε για τους αγρότες που είναι καλοπληρωτές αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή να ποτίσουν.

Ευθύνες έχουν όλοι γιατί αύξησαν το κόστος του ρεύματος, ξεκινώντας από την κυβέρνηση Καραμανλή με 300% αύξηση σε μια χρονιά. Και συνέχισαν και όλοι οι άλλοι μέχρι σήμερα ξεπουλώντας στους ΄΄μεγαλοκαρχαρίες΄΄ ιδιώτες τη ΔΕΗ.

Μεγάλες ευθύνες έχουν όσοι διοίκησαν τις Νομαρχίες παλιά και την Περιφέρεια σήμερα που δεν υπογειοποίησαν το δίκτυο και η διοίκηση του οργανισμού γιατί έκανε πλάτες στους τοπικούς βουλευτές και τον περιφερειάρχη που κυβέρνησαν τα τελευταία χρόνια κάνοντας κακή διαχείριση.

Μαύρες είναι οι μέρες που περνάνε όλοι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι. Το μεγάλο κόστος παραγωγής ,το πετρέλαιο, τα φάρμακα (λιπάσματα) ,το ρεύμα απορροφήσαν τις μικρές αυξήσεις στα προϊόντα κάνοντας πλουσιότερους τους εμπόρους.

Να μιλάνε για το σιτάρι με τιμή 0,50 λεπτά γιατί η παραγωγή ήταν 150 με 200 κιλά/στρέμμα .Το ίδιο συμβαίνει και με όλα τα προϊόντα που συγκομίζονται αυτή τη περίοδο.

Μαζεύουν βερίκοκα βιομηχανικά και ακόμα δεν ξέρουν την τιμή. Όλα έχουν τιμή Πετρέλαιο- Φάρμακα…αλλά τα προϊόντα ΟΧΙ.
Επίσης έχουμε και το κόστος ζωής για να ζήσουμε όπως όλος ο λαός.

Θα πληρώσουμε και τον ΕΛΓΑ για τις καταστροφές στα απότιστα ,γιατί δεν θα έχουμε παραγωγή και θα καταστραφούν και τα δέντρα και τα αμπέλια και λοιπές καλλιέργειες.
Όσο για νερό που λένε μερικοί υπάρχει έλλειμα ,ο Τιταρήσιος επί έξι μήνες είχε νερό για να εμπλουτίζει τα υπόγεια νερά για να πίνει ακόμα και η Λάρισα ,όλο το νερό καταλήγει δυστυχώς στη θάλασσα.

Οι πηγές στο ΜΑΤΙ Τυρνάβου -Αργυροπουλίου από τον Οκτώβρη μέχρι και σήμερα έχουν πολύ νερό το οποίο και αυτό καταλήγει στη θάλασσα.
Δυστυχώς, υπάρχει πλήρη απουσία έργων για να το συγκρατήσουν.

Χορτάσαμε μεγάλα λόγια και πολύ κλάμα με την έλλειψη νερού ή μήπως έχετε τίποτα άλλο στο μυαλό σας και δεν μας το λέτε; ,όπως ιδιωτικοποίηση στη διαχείριση του νερού;

Έλλειψη πολιτικής βούλησης έχουμε. !!!

Υ.Γ: Γνωρίζεται τον τελευταίο στίχο από το τραγούδι του Ζαμπέτα ¨Το Διάταγμα¨ ;.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ