ΣΕ ΟΜΗΡΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΣΤΙΣ ΟΔΟΥΣ Κ. ΛΟΥΛΕ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ

Σε απόγνωση είναι οι επαγγελματίες που έχουν τα καταστήματα ή τα γραφεία τους στις οδούς Κ. Λουλέ και Ανεξαρτηρίας οι οποίες έκλεισαν με απόφαση του δήμου Τυρνάβου για λόγους ασφαλείας μετά την κατάρρευση της σκεπής στο διατηρητέο κτίσμα της κεντρικής πλατείας, αφού όπως υποστηρίζουν κανείς δεν μπορεί να προσεγγίσει εύκολα τους επαγγελματικούς τους χώρους.

Την ίδια ώρα σε ομηρία είναι και οι κάτοικοι των συγκεκριμένων οδών που δεν μπορούν να προσεγγίσουν τα σπίτια τους με τα αυτοκίνητα.

Ηδη τα παράπονα είναι πολλά ενώ παρέμβαση για το θέμα γίνεται καθημερινά από τη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου. Μάλιστα ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κ. Πετμεζάς σημειώνει ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι και ότι οι επαγγελματίες δεν αντέχουν άλλο. “Θα πρέπει να δοθεί λύση άμεσα και ο δρόμος να ανοίξει με ασφάλεια”, σημειώνει χαρακτηριστικά

Σύμφωνα με πληροφορίες του paidis.com ο δήμαρχος Γ. Κόκουρας μετέβη για το θέμα στην Εισαγγελία. Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, σε συνομιλίες του με επαγγελματίες και κατοίκους των δύο οδών σημειώνει ότι δεν έχει κάποια ενημέρωση από τις υπηρεσίες του δήμου ενώ την ίδια ώρα υποστηρίζει ότι δεν υφίσταται θέμα στατικότητας του κτίσματος και ότι με τις σκαλωσιές που έχουν τοποθετηθεί δεν υπάρχει κίνδυνος.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ