ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΑΣΜΟΥΣ ΣΕ ΕΕΕΕΚ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ Η ΡΕΝΑ ΚΑΡΑΛΑΡΙΩΤΟΥ 

Ευχήθηκε καλή, ασφαλή και δημιουργική σχολική χρονιά

«Η έναρξη της φετινής σχολικής χρονιάς είναι διαφορετική, σε σχέση με πέρυσι, πιο αισιόδοξη και ασφαλής. Το μαρτυρούν άλλωστε τα χαμόγελα και τα φωτισμένα πρόσωπα των μαθητών. Η έναρξη της σχολικής χρονιάς συνιστά πάντα μία νέα αφετηρία, γεμάτη στόχους, προσδοκίες και όνειρα για ένα δύσκολο, αλλά συναρπαστικό ταξίδι των μαθητών μας, με οδηγούς τους δασκάλους και τους καθηγητές τους και στόχο την κατάκτηση της γνώσης. Είναι μια νέα ευκαιρία για τα παιδιά να δημιουργήσουν νέες φιλίες, να αναδείξουν τα ταλέντα, τα χαρίσματα και τις ικανότητές τους. Το σχολείο αποτελεί πηγή γνώσης, αλλά και φορέα αξιών».

Αυτά δήλωσε, από το Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) και το Μουσικό Σχολείο Λάρισας, όπου παραβρέθηκε στις τελετές αγιασμού, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Λαρισαίων και Γ.Γ της ΠΕΔ Θεσσαλίας Ρένα Καραλαριώτου.

Στους χαιρετισμούς της η κ. Καραλαριώτου, ευχήθηκε στους μαθητές να έχουν μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά που θα τους φέρει πιο κοντά στα όνειρα και στους στόχους τους και πρόσθεσε: «Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” και “μπράβο” στους εκπαιδευτικούς, για την πολύτιμη προσφορά και την σημαντική συνεισφορά τους σε αυτό το ξεχωριστό ταξίδι, επιμορφώνοντας τους μαθητές, παραδίδοντας ταυτόχρονα στην κοινωνία, χρήσιμους πολίτες. Να ευχηθούμε ακόμη καλή δύναμη και κουράγιο και στους γονείς, για τον αγώνα που δίνουν σε καθημερινή βάση, δίπλα στα παιδιά τους».

Στο Ειδικό Εργαστήριο της Νεάπολης

Η Λαρισαία πολιτικός, κατά την παρουσία της στον αγιασμό στο Ειδικό Εργαστήριο Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΕΕΕΕΚ) για άτομα με αναπηρία, στη συνοικία Νεάπολης, σημείωσε ότι «αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά, να βρίσκομαι εδώ ανάμεσα σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς, οι οποίοι δίνουν μια πραγματικά συγκλονιστική μάχη κάθε μέρα, από την οποία βγαίνουν νικητές και γι΄αυτό τους αξίζουν συγχαρητήρια».
Πρόσθεσε ακόμη ότι «το ΕΕΕΕΚ, είναι ένα από τα πιο σύγχρονα ειδικά σχολεία στη χώρα», ενώ στάθηκε ιδιαίτερα στις ίσες ευκαιρίες που δίνονται πλέον στη ζωή και στη γνώση σε άτομα με αναπηρίες και στη δυνατότητα που έχουν να αποκτήσουν εφόδια για την αυτόνομη διαβίωση και να αναπτύξουν σημαντικές δεξιότητες.

Στο Μουσικό Σχολείο

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη που παραβρίσκομαι σε ένα σχολείο, στο οποίο ξεχειλίζει η ζωντάνια, οι διακρίσεις και ο πολιτισμός. Εύχομαι η φετινή χρονιά να είναι εξίσου πετυχημένη με τις προηγούμενες. Να συνεχίσετε την ανάπτυξη και εξέλιξη των μουσικών και καλλιτεχνικών δεξιοτήτων σας και να μας προσφέρεται πλήθος επιτυχημένων εκδηλώσεων και δράσεων, προσφέροντας μας μαγικές στιγμές», δήλωσε η κ. Ρένα Καραλαριώτου από τη τελετή αγιασμού της νέας σχολικής χρονιάς του Μουσικού Σχολείου Λάρισας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ