Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ «ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ – ΓΝΛ ΛΑΡΙΣΑΣ» ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων στο κοινό Υπηρεσιακό Συμβούλιο του Π.Γ.Ν.Λ.-Γ.Ν. Λάρισας, θεωρούμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να συμμετάσχουν δυναμικά, δηλώνοντας παρόντες στις επικείμενες εξελίξεις που έρχονται στο χώρο της Υγείας.

Η «ΕΝΟΤΗΤΑ», ήταν και είναι ο συνδυασμός, που γεννήθηκε από την ανάγκη του απογαλακτισμού όχι μόνο του Νοσηλευτικού κόσμου, αλλά όλων των εργαζομένων από κομματικές λογικές και μικροπολιτικές εξαρτήσεις. Αποτελείται δε από υποψηφίους που έχουν θέσει ψηλά τον πήχη της δίκαιης εκπροσώπησης όλων των συναδέλφων, στα κέντρα λήψης των Αποφάσεων.

Το νέο Υπηρεσιακό Συμβούλιο, θα κληθεί να χειριστεί μείζονος σημασίας θέματα, όπως κρίσεις Τμηματαρχών, μετατάξεις, υπηρεσιακές μεταβολές, αναγνώριση μεταπτυχιακών-διδακτορικών τίτλων σπουδών, άδειες εκτός ωραρίου και κάθε σοβαρό υπαλληλικό θέμα. Με βάση τα παραπάνω, η εκλογή εκπροσώπων είναι αποφασιστικής σημασίας για την ασφαλή και δίκαιη διεκπεραίωση όλων των ζητημάτων. Οι Εκπρόσωποι της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ» θα υπερασπιστούν αποτελεσματικά όλους τους εργαζόμενους και δεν θα διστάσουν να αντιπαρατεθούν με τις διοικήσεις των νοσοκομείων αν προκύψει θέμα, που να θίγει τους συναδέλφους.

Ήδη, ο εκλεγμένος εκπρόσωπος της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ», στο απερχόμενο κοινό Υ.Σ., υπηρέτησε με ήθος, γνώση, δικαιοσύνη και αποφασιστικότητα όλα τα αιτήματα των συναδέλφων.

Μακριά από εξαρτήσεις και προαπαιτούμενα, “υποσχέσεις” και εκφοβισμούς, δώστε την ευκαιρία στην «ΕΝΟΤΗΤΑ» να δικαιολογήσει και πάλι την επωνυμία του τίτλου της, στηρίζοντας υπεύθυνα και έμπρακτα το ψηφοδέλτιό μας, στις εκλογές της ΠΕΜΠΤΗΣ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022.

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ

1. ΑΓΓΕΛΗ ΑΡΓΥΡΩ (ΡΟΥΛΑ) ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΩΝ

2. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

3. ΓΚΟΥΒΑΝΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΩΝ

4. ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ.Ε ΡΑΔΙΟΛΟΓΙΑΣ-ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΙΑΣ

5. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ ΜΕΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Δ.Ε ΜΑΓΕΙΡΩΝ

6. ΚΩΤΣΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Τ.Ε. ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ

7. ΛΙΑΜΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ Δ.Ε. ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

8. ΝΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ Τ.Ε. ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

9. ΣΥΡΟΓΛΟΥ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ (ΜΑΓΔΑ) ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Δ.Ε. ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΙΑΤΡΙΚΩΝ ΣΥΣΚΕΥΩΝ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ