ΛΑΡΙΣΑ: ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΗ – ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ ΣΤΗΝ 23ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Μετά την ανακατασκευή των πεζοδρομίων στο πλαίσιο του μεγάλου έργου του Δήμου Λαρισαίων για την ανακατασκευή της Νικηταρά.

Εργασίες ασφαλτόστρωσης και διαγράμμισης θα πραγματοποιηθούν, εφόσον οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, την Παρασκευή και το Σάββατο 14 και 15 Οκτωβρίου, στην οδό 23ης Οκτωβρίου (στο τμήμα από Λάμπρου Κατσώνη μέχρι τον κυκλικό κόμβο της Νικηταρά) στο πλαίσιο του μεγάλου έργου του Δήμου Λαρισαίων για την ανακατασκευή της οδού Νικηταρά.

Για το σκοπό αυτό θα απαιτηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις :

Τα οχήματα που κινούνται στην οδό Κύπρου και φτάνουν στον νέο κυκλικό κόμβο θα μπορούν να κινηθούν προς τις υπόλοιπες κατευθύνσεις. Η κίνηση προς την οδό 23ης Οκτωβρίου θα απαγορεύεται.
Για τα οχήματα που κινούνται στην οδό 23ης Οκτωβρίου με κατεύθυνση προς το κέντρο της πόλης, θα γίνεται εκτροπή της κυκλοφορίας δεξιά στην οδό Λάμπρου Κατσώνη και θα απαγορεύεται η κίνηση προς τον νέο κυκλικό κόμβο.

Οι παραπάνω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις – απαγόρευση της κυκλοφορίας στην
οδό 23ης Οκτωβρίου (στο τμήμα από το νέο κυκλικό κόμβο έως την οδό Λάμπρου
Κατσώνη) – θα ισχύουν από την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022 ώρα 7 π.μ. έως και την ολοκλήρωση των εργασιών το Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2022 ώρα 12 τα μεσάνυχτα.

Σημειώνεται ότι αυτές τις ημέρες ολοκληρώνεται η ανακατασκευή των πεζοδρομίων επι της 23ης Οκτωβρίου (από Νικηταρά εως Λάμπρου Κατσώνη).

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ