ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΗΣ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗΣ

Το Ελεύθερο Εργαστήρι Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας – Μουσείου Γ.Ι. Κατσίγρα ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί τους μαθητές για την ακαδημαϊκή χρονιά 2022-2023 το Σάββατο 22 Οκτωβρίου.

Το Ελεύθερο Εργαστήρι για περισσότερα από τριάντα πέντε χρόνια αποτελεί πυρήνα εικαστικής μόρφωσης και αισθητικής καλλιέργειας για την πόλη μας και συμβάλλει αναμφισβήτητα στην πολιτιστική της αναβάθμιση. Αντιλαμβανόμενο την τέχνη ως έναν πολύ ουσιαστικό παράγοντα της παιδείας παρέχει τόσο στο παιδί όσο και στον ενήλικα ένα πεδίο γόνιμης δημιουργικής έκφρασης.

Οι εξειδικευμένοι δάσκαλοι του, απόφοιτοι των Σχολών Καλών Τεχνών, ακολουθούν συγκεκριμένο Πρόγραμμα Σπουδών με συγκεκριμένους κύκλους μαθημάτων για κάθε έτος φοίτησης στο Εργαστήρι. Ωστόσο, με τη σωστή καθοδήγησή τους οι κανόνες της Τέχνης δεν περιορίζουν αλλά απελευθερώνουν, επιτρέπουν στον μαθητή να αναδείξει όλα εκείνα τα στοιχεία που τον κάνουν μοναδικό και ιδιαίτερο, που τον καθιστούν εικαστικά ανεπανάληπτο.

Οι μαθητές θα προσέρχονται για το πρώτο τους μάθημα ανάλογα με την ημέρα που έχουν επιλέξει κατά τη διάρκεια των εγγραφών.

Παράλληλα, συνεχίζονται οι εγγραφές στο τμήμα χαρακτικής ενηλίκων.

Πληροφορίες: από Τρίτη έως Παρασκευή 16:30 – 20:30 και Σάββατο 10:00 – 13:00
τηλ: 2410 670496
email: papoutsi@katsigrasmuseum.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ