ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΑΔΙΑΦΟΡΗ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ

Ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών υποστηρίζει επίσης ότι οι παιδικές χαρές στο δήμο είναι χωρίς πιστοποίηση σύμφωνα με απάντηση του δημάρχου σε ερώτησή του

Στο θέμα της εγκατάλειψης του πάρκου των Εργατικών Κατοικιών στον Τύρναβο για το οποίο είχε φιλοξενήσει παράπονα περίοικων το paidis.com επανέρχεται ο επικεφαλής της Δράσης Πολιτών Στ. Ροντούλης μετά από αυτοψία που πραγματοποίησε στην περιοχή.

Σε επικοινωνία του με τη σελίδα και στέλνοντας τις σχετικές φωτογραφίες ο κ. Ροντούλης τόνισε ότι δυστυχώς για την περιοχή και τους κατοίκους της η δημοτική αρχή του κ. Κόκουρα επιδεικνύει μία ανεξήγητη αδιαφορία για τα προβλήματα του τόπου, χωρίς να αποκλείεται πίσω από την αδυναμία να κρύβεται η ανικανότητα διαχείρισης των κοινών.

“Ας ξυπνήσουν όμως και ας κάνουν κάτι γιατί ο κόμπος έφτασε στο χτένι”, σημείωσε χαρακτηριστικά υποστηρίζοντας ότι η εγκατάλειψη κυριαρχεί σε όλο το δήμο.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ

Παράλληλα ο κ. Ροντούλης τόνισε ότι στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο δήμαρχος με αφορμή ερώτησή του για τον τραυματισμό παιδιού σε παιδική χαρά του Αμπελώνα και για το αν υπάρχει πιστοποίηση στις παιδικές χαρές, προχώρησε σε μία ανατριχιαστική αποκάλυψη λέγοντας ότι καμία παιδική χαρά δεν είναι πιστοποιημένη.

“Εμεινα άναυδος με την απάντηση και σε δεύτερη ερώτησή μου τί θα γίνει αν τραυματιστεί κάποιο παιδάκι σε παιδική χαρά χωρίς πιστοποίηση εισέπραξα για απάντηση μία τεράστια βουβαμάρα”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής της Δράσης ΠΟλιτών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ