ΖΩΗ ΑΚΡΙΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΑΝΝΑ ΧΑΤΖΗΣΟΦΙΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΜΕΩΝ ΣΤΗΝ Κ.Ε. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Δυναμικά και γυναικεία εκπροσωπείται ο νομός Λάρισας στο κορυφαίο όργανο του κόμματος

Η γνωστή Οικονομολόγος Ζωή Ακριβούλη εκλέχθηκε σήμερα συντονίστρια του τομέα Βιομηχανίας και Αναπτυξιακού Σχεδιασμού της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. με αναπληρωτή της τον Στάθη Γιαννακίδη, πρώην υφυπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης.

Την ίδια ώρα η Τυρναβίτισσα γνωστή σεναριογράφος επιτυχημένων σειρών Αννα Χατζησοφιά εκλέχθηκε συντονίστρια του τομέα Πολιτισμού του κόμματος.

Πρόκειται για δύο σημαντικές θέσεις στην κομματική πυραμίδα του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. και η επιλογή τους φέρει τη σφραγίδα του προέδρου του κόμματος Αλέξη Τσίπρα.

Βιογραφικό της Ζωής Ακριβούλη

Οικονομολόγος (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας) με μεταπτυχιακές σπουδές στις Οικονομικές Επιστήμες (Πανεπιστήμιο Kent, Μ.Βρετανία). Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα και ως ερευνήτρια σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού. Επιστημονική συνεργάτης του ΤΕΙ Θεσσαλίας και εκπαιδεύτρια ενηλίκων. Σήμερα εργάζομαι ως Σύμβουλος Επιχειρήσεων και Ανάπτυξης στη Λάρισα και συνεργάζομαι με Πανεπιστήμια και Αναπτυξιακούς φορείς.

Από τα νεανικά της χρόνια ανέπτυξε πολιτική και συνδικαλιστική δραστηριότητα στον χώρο της ανανεωτικής αριστεράς, του φοιτητικού και του αυτόνομου γυναικείου κινήματος.

Αργότερα, Δημοτική Σύμβουλος Δήμου Λαρισαίων, μέλος ΔΣ συνδικαλιστικών φορέων και εκπρόσωπος του Οικονομικού Επιμελητηρίου-ΠΤ Θεσσαλίας. Στέλεχος του Συνασπισμού ως το 2001. Υποψήφια βουλεύτρια και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ ως τις αρχές του 2012. Μέλος της πολιτικής Κίνησης Γέφυρα και της Κεντρικής Επιτροπής Ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

Σήμερα, είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επιμελητηρίου Λάρισας- Πρόεδρος Τμήματος Υπηρεσιών και ενεργό μέλος των Προοδευτικών Οικονομολόγων Ελλάδας.
Ασχολείται με θέματα επιχειρηματικότητας, μικρομεσαίων επιχειρήσεων, απασχόλησης, φύλου και ισότητας, τοπικής και περιφερειακής ανάπτυξης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ