ΠΑΛΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΙΣ ΣΥΝΕΚ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η απόφαση στελεχών των ΣΥΝΕΚ Λάρισας να μην πάρουν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη εκπροσώπων των καθηγητών στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας όπως είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενο σχόλιο προκάλεσε ένα μπάχαλο στους κόλπους της συνδικαλιστικής οργάνωσης αφού κεντρικά έχουν πάρει απόφαση να πάρουν μέρος στις εκλογές ενώ και οι οργανώσεις στην υπόλοιπη Θεσσαλία έχουν υποψηφίους για τα κατά τόπους ΠΥΣΔΕ και για το ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας.

Αυτό το μπάχαλο επιβεβαιώθηκε και χθες σε σχολείο της Λάρισας όταν βρέθηκαν στο ίδιο σχολείο εκπρόσωποι των δύο τάσεων με τους μεν να λένε ότι δεν κατεβαίνουν στις εκλογές και τον δε να θέλει να τοποθετήσει αφίσα που να καλεί τους εκπαιδευτικούς να ψηφίσουν ΣΥΝΕΚ στο ΑΠΥΣΔΕ.

Οι καθηγητές του σχολείου δεν πίστευαν στα μάτια τους με αυτά που έβλεπαν ενώ αίσθηση προκάλεσε όπως μαθαίνουμε και το γεγονός ότι απέχων από τις εκλογές επιτέθηκε με βαριές εκφράσεις στον «σύντροφό» του που καλούσε τους καθηγητές να ψηφίσουν.

Σκηνές απείρου κάλλους σε μία παράταξη που σε επίπεδο Λάρισας τουλάχιστον δεν εξήγησε επαρκώς γιατί δεν κατεβαίνει στις εκλογές αν και στους κόλπους της υπάρχει και μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ.

Μήπως αλήθεια μπορεί να εξηγήσει ο γραμματέας της Ν.Ε. του κόμματος τί συμβαίνει και προς τί αυτή η αναστάτωση;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ