ΡΕΣΙΤΑΛ ΑΤΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Η τύχη “γύρισε την πλάτη” στην ομάδα μπάσκετ του Αμπελώνα, καθώς σε ένα παιχνίδι, που οι Αμπελωνίτες το ήλεγχαν απόλυτα μέχρι το 15 λεπτό, δυο απροσδόκητοι τραυματισμοί, των δυο καλύτερων, μέχρι εκείνη την ώρα, παιχτών, άλλαξε όλη την εικόνα του αγώνα.

Η αποστολή των Αμπελωνιτών, ήταν εξ’ αρχής δύσκολη, καθώς είχαν να αντιμετωπίσουν τη φορμαρισμένη ομάδα του Α.Ο. Τρίκαλα, στην έδρα της και σε ένα κατάμεστο γήπεδο.

Οι Αμπελωνίτες, όμως, παρουσιάστηκαν απόλυτα διαβασμένοι, με το σκορ στο 15 λεπτό, να είναι 20 – 30 υπέρ τους. Κάπου εκεί όμως, οι δυο κορυφαίοι των Αμπελωνιτών, τέθηκαν εκτός αγώνα, με τον Σωτήρη Γκιουλέκα να τραυματίζεται στο πόδι και τον Θάνο Μπαμπανάτσα να αισθάνεται έντονη αδιαθεσία και να εγκαταλείπει το ματς.

Η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε άρδην, με τους Τρικαλινούς να βρίσκουν λύσεις και να πηγαίνουν στο ημίχρονο, προηγούμενοι με 33 – 30.

Η ανάπαυλα του ημιχρόνου, έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του Αμπελώνα να ηρεμήσει και να αναδιοργανωθεί, μπαίνοντας αποφασισμένη στο τρίτο δεκάλεπτο για πραγματική μάχη.

Οι παίχτες του Αμπελώνα κατέθεσαν την ψυχή τους στο παρκέ, βρίσκονταν συνεχώς κοντά στο σκόρ, με το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου να τους βρίσκει πίσω με 49 – 43.

Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο, οι Αμπελωνίτες, σε μια τελική αντεπίθεση, κατάφεραν να ισοφαρίσουν το σκορ και τέσσερα λεπτά πριν το τέλος, να είναι ισόπαλοι με 52 – 52.

Οι δυνάμεις τους, όμως, τους εγκατέλειψαν, οι Τρικαλινοί βρήκαν λύσεις και εκμεταλλεύτηκαν την κούραση των φιλοξενουμένων, με το τελικό 74 – 58 να αφήνει πικρή γεύση στην ομάδα του Αμπελώνα.

Επόμενος αντίπαλος για τον Γ.Σ. Αμπελώνα, η ομάδα των Ιωαννίνων, την οποία υποδέχονται την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο Κλειστό Γήπεδο Αμπελώνα στις 5 μ.μ.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ