ΤΟ ΑΠΑΡΧΑΙΩΜΕΝΟ ΔΙΚΤΥΟ ΒΥΘΙΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τί αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος Λαρισαίων για τις διακοπές ρεύματος – Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα στον Αμπελώνα

Ολο και πιο συχνές είναι το τελευταίο διάστημα οι βλάβες που παρατηρούνται στο δίκτυο δημοτικού ηλεκτροφωτισμού τόσο στο δήμο Λαρισαίων όσο και στους περιφερειακούς δήμους του νομού που βυθίζουν στο σκοτάδι ολόκληρες περιοχές εξαιτίας του απαρχαιωμένου δικτύου το οποίο παρά τις προσπάθειες των τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ εμφανίζει συνεχώς προβλήματα που οδηγούν σε διακοπές ηλεκτροδότησης, ή σε αποσυντονισμό του χρόνου λειτουργίας του φωτισμού με αποτέλεσμα σε περιόδους ενεργειακής κρίσης να σπαταλάται ενέργεια σε ακατάλληλες ώρες αφού τα φώτα ανάβουν κατά τη διάρκεια της ημέρας ή λειτουργούν μέρα και νύχτα..

Για να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και για να σταματήσουν οι διακοπές απαιτείται άμεσα αντικατάσταση σημαντικών λειτουργικών τμημάτων του δικτύου που θα μπορούν να εγγυηθούν την απρόσκοπτη λειτουργία του σημειώνουν στο paidis.com έμπειροι τεχνικοί του ΔΕΔΔΗΕ, που θεωρεί απαράδεκτο να σπαταλιέται ηλεκτρική ενέργεια εξαιτίας της αδράνεις του φορέα να προχωρήσει σε αντικατάσταση του απαρχαιωμένου δικτύου.

Ο ΔΗΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ

Εν τω μεταξύ με αφορμή και τη σημερινή διακοπή ρεύματος στο δίκτυο του δημόσιου ηλεκτροφωτισμού ο δήμος Λαρισαίων σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

“Με αφορμή μια ακόμα διακοπή ηλεκτροδότησης σε τμήματα του δημόσιου οδοφωτισμού στην πόλη της Λάρισας, διευκρινίζεται για άλλη μια φορά ότι η ηλεκτροδότηση του συστήματος του οδοφωτισμού ελέγχεται από τον ΔΕΔΔΗΕ, ο οποίος είναι αρμόδιος για την αποκατάσταση της βλάβης. Ο Δήμος Λαρισαίων δεν έχει ευθύνη για τις βλάβες και τις διακοπές ρεύματος σε τόσο μεγάλα τμήματα της πόλης. Ηδη ο ΔΕΔΔΗΕ έχει ενημερωθεί και στελέχη του εργάζονται για την αποκατάσταση του προβλήματος”.

ΣΤΟΝ ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Εν τω μεταξύ μετά την επικοινωνία του paidis.com με τα κεντρικά του ΔΕΔΔΗΕ και τη δημοσιοποίηση του προβλήματος με άμεση επέμβαση των τεχνικών του ΔΕΔΔΗΕ εντοπίστηκε και επιδιορθώθηκε η βλάβη με αποτέλεσμα να επανέλθει το φως στις γειτονιές του Αμπελώνα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ