Η YOU BE HERO ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΠΑΤΙΝΙ ΣΤΗΝ ΕΟΔΥΑ

Δείτε την ανακοίνωση της Ομάδας

Η ΕΟΔΥΑ απέκτησε πρόσφατα ένα Ηλεκτρικό Πατίνι, το οποίο θα αξιοποιηθεί από τους Εθελοντές σε αθλητικές εκδηλώσεις (αγώνες δρόμου πόλης, ποδηλασίας κτλ), για την ασφαλή συνοδεία των συμμετεχόντων αλλά και την άμεση επέμβαση όπου παραστεί επείγουσα ανάγκη παροχής Α΄ Βοηθειών.

Η επιλογή του Ηλεκτρικού Πατινιού ως ¨Οικολογικό Όχημα Διάσωσης & Άμεσης Επέμβασης¨ συμβάλει σημαντικά στη διάδοση της ¨Βιώσιμης Κινητικότητας¨ σε μια πόλη η οποία πρωτοπορεί στον τομέα αυτό.

Το συγκεκριμένο ¨Όχημα¨ αποκτήθηκε απο Δωρεές Φίλων, Εθελοντών και Συμπολιτών μας, οι οποίοι πραγματοποιούν τις διαδικτυακές αγορές τους από το Youbehero.

Το YouBeHero είναι η πρώτη πλατφόρμα στην Ελλάδα που μετατρέπει τις προμήθειες των ηλεκτρονικών σου αγορών, σε δωρεές προς κοινωφελείς σκοπούς.

Το YouBeHero ιδρύθηκε το 2019. Η μετάφραση της επωνυμίας είναι ¨Γίνε και Εσύ Ήρωας¨. Στελεχώνεται απο Εθελοντές, με γνώσεις στον τομέα της Πληροφορικής και όχι μόνο. Με τόσες πολύπλευρες προσωπικότητες, δημιουργούν μια μοναδική ¨συνταγή¨ που αφορά το όραμα, την αποστολή και ό,τι συνολικά πρεσβεύει το YouBeHero.

Η έδρα του YouBeHero είναι στην Αθήνα, ωστόσο υπάρχει συνεργασία ασύγχρονα και εξ αποστάσεως με Εθελοντές σε όλο τον Κόσμο.
Αποστολή του YouBeHero είναι Η δημιουργία δωρεάν, επαναλαμβανόμενων δωρεών προς τις οργανώσεις για την επίτευξη των στόχων τους και η ενημέρωση του κόσμου γύρω από το έργο που παράγουν.

Ευχαριστούμε θερμά την ¨Κοινότητα¨ του YouBeHero και τους Εθελοντές που τη στελεχώνουν, για την εξαιρετική προσφορά τους στο Κοινωνικό σύνολο.

Όσοι συμπολίτες μας, επιθυμούν να στηρίξουν την ΕΟΔΥΑ, μπορούν να κάνουν τις διαδικτυακές τους αγορές μέσα από το https://www.youbehero.com/gr χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση στο κόστος της αγοράς των προϊόντων που επιλέγουν.
Σας ευχόμαστε ολόψυχα Καλές Γιορτές με Υγεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ