ΠΑΣΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το φιλανθρωπικό τουρνουά μπάσκετ με τον διακριτικό τίτλο WINTER BASKETBALL TOURNAMENT LEONTAS TYRNAVOU «Δώσε πάσα» που διοργάνωσε ο Λέοντας Τυρνάβου με την συμμετοχή των ομάδων Πιερικός Αρχέλαος και Νίκαια 2012. Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν κατά τη διάρκεια του τουρνουά παραδόθηκαν από τον πρόεδρο του Λέοντα Γιάννη Ευαγγέλου στο Σύλλογο «Ελπίς» του Τυρνάβου.

Στα αξιοσημείωτα, η πολύ μεγάλη προσέλευση φιλάθλων (500 και πλέον άτομα) που χειροκρότησαν τους αθλητές και των τριών ομάδων, δίνοντας το στίγμα πως θέλει διοργανώσεις και εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου.

Το πρώτο τουρνουά που διοργάνωσε ο Γ.Σ.Τυρνάβου Λέοντας, δεν είχε να ζηλέψει τίποτα από άλλα αντίστοιχα τουρνουά μεγάλων ομάδων.

Η διοίκηση του Λέοντα Τυρνάβου πήρε άριστα για την φιλοξενία προσφέροντας σε όλους τους αθλητές νερά, χυμούς, σνάκ, φρούτα, καθώς επίσης δώθηκαν αναμνηστικοί έπαινοι σε κάθε αθλητή, όπως επίσης και έπαθλα στις τρεις διαγωνιζόμενες ομάδες.

Το τουρνουά μπάσκετ είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, με στόχο να συγκεντρωθούν τρόφιμα για τον σύλλογο ΕΛΠΙΣ.
Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη καθώς επίσης και η προσφορά τροφίμων τόσο από εκείνους που παρακολούθησαν τους αγώνες όσο και από επιχειρήσεις της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Τυρνάβου.

Στη διοργάνωση όπου χορηγός επικοινωνίας ήταν το Paidis.com, συμμετείχαν εκτός από τον οικοδεσπότη Γ.Σ.Τυρνάβου Λέοντα, ο Πιερικός Αρχέλαος από την Κατερίνη ( ομάδα που έχει βγάλει κατά το παρελθόν μεγάλους παίκτες με συμμετοχή στην Εθνική ομάδα), και η Νίκαια 2012, ενώ την παράσταση έκλεψαν οι μικροί μπασκετμπολίστες στη κατηγορία Babini.

Αγωνίστηκαν τα τμήματα:

Babini

Junior

Pro-Mini

Mini

Παμπαίδες

Κορασίδες.

Συνολικά έλαβαν μέρος 157 αθλητές παρά το εργάσιμο της ημέρας.

Ο Πρόεδρος του Γ.Σ.Τυρνάβου Λέοντας Ευαγγέλου Ιωάννης φανερά καταβεβλημένος από την κούραση αφού όλα πέρασαν από τα χέρια του, ευχαρίστησε τις διοικήσεις των ομάδων για την αποδοχή της πρόσκλησης και τόνισε ότι «Το τουρνουά θα γίνει θεσμός και στο μέλλον ο Λέοντας Τυρνάβου επιφυλάσσεται για σπουδαία αθλητικά event που όμοια του δεν έχουν ξαναγίνει στη πόλη μας. Ο Λέοντας Τυρνάβου θα συνεχίζει να στηρίζει και να ενθαρρύνει τη συνεχόμενη αναβάθμιση και λειτουργία του Αθλητισμού στην πόλη μας με ποικίλους τρόπους, γιατί τα οφέλη του Αθλητισμού είναι πολλά και αναμφισβήτητα για τον καθένα ξεχωριστά αλλά και για ολόκληρη την κοινωνία.
Να ευχαριστήσω τον Δήμο Τυρνάβου για την παραχώρηση του γηπέδου, και πολλές ευχαριστίες στον υπεύθυνο γηπέδου Μάρκο Πάτσιο που παρά το γεγονός ότι βρίσκεται σε άδεια, φρόντισε το γήπεδο να είναι καθαρό και ζεστό κατά τη διάρκεια του τουρνουά.
Εύχομαι από καρδιάς Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο».

Από την πλευρά του Πιερικού Αρχέλαου μίλησε ο προπονητής των ακαδημιών και συνάμα σπουδαίος καλαθοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα στα γήπεδα της Α1 Εθνικής κατηγορίας Χρήστος Γκογκίδης τονίζοντας τα εξής.

«Ευχαριστούμε το σωματείο Λέοντας Τυρνάβου για την πρόσκληση.

Όλοι μας έχουμε μείνει έκπληκτοι από τις συνθήκες και τη φιλοξενία και πιστεύουμε πως χτίστηκε μια πολύ καλή σχέση και για μελλοντικές ανάλογες ενέργειες μεταξύ των δύο ομάδων. Οι συνθήκες ήταν υψηλού επιπέδου και εξαιρετικές, ιδιαίτερα δε αν μιλάμε για ερασιτεχνικές ομάδες που αναλαμβάνουν τουρνουά με τόσα έξοδα και με πολύ κόπο για να χαίρονται οι μικροί αθλητές.
Εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλους».

Από πλευράς της ομάδας Νίκαια 2012 ο προπονητής Γεώργιος Μπελαλίδης τόνισε.
«Ευχαριστούμε και εμείς με τη σειρά μας τον Λέοντα Τυρνάβου για την πρόσκληση.
Παράγοντες σαν τον πρόεδρο του Λέοντα Τυρνάβου Ευαγγέλου Ιωάννη είναι ελάχιστοι.Διαθέτει πολύ χρόνο για τον σύλλογο του, έχει όραμα, έχει διάθεση, έχει αυτήν την ρομαντική τρέλα, και σίγουρα στο μέλλον αν έχει και κάποιους συμπαραστάτες, γιατί μόνος του ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη θα αφήσει το στίγμα του στη πόλη του Τυρνάβου.
Πολλά συγχαρητήρια για την άψογη διοργάνωση και Καλές γιορτές σε όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ