ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΓΝΛ Η ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΙΖΙΟΥ

Η βουλευτής βρέθηκε και στο Πάρκο των Ευχών με τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας

«Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Διοίκηση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας και την 8η ΕΜΑΚ διοργάνωσαν μια εκδήλωση γεμάτη μαγεία, χαρά και αισιοδοξία για τα μικρά παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις άγιες μέρες στην Παιδιατρική Κλινική του ΠΓΝΛ.

Τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια στο διοικητή κ. Δημήτρη Κατσικονούρη για την τόσο όμορφη πρωτοβουλία του, που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά και τις οικογένειές τους να δραπετεύσουν από το άγχος που προκαλεί η παραμονή στο νοσοκομείο και να βιώσουν το πνεύμα και την χαρά των ημερών».

Τα παραπάνω δήλωσε η βουλευτής ν. Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου η οποία παραβρέθηκε στη γιορτή, μετά από σχετική πρόσκληση του Διοικητή του ΠΓΝΛ κ. Δημήτρη Κατσικονούρη και αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό του Νοσοκομείου και με τα παιδιά.

«Απολαύσαμε όλοι ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο θέαμα. Το προαύλιο του Νοσοκομείου μετατράπηκε σε ένα ονειρικό σκηνικό, ενώ ο Άγιος Βασίλης μοίρασε δώρα και χαμόγελα στα παιδιά μας.

Η λάμψη στα πρόσωπά τους μας συγκίνησε όλους. Πρωτοβουλίες τέτοιου είδους αξίζουν τη στήριξη όλων μας, ώστε να γίνουν θεσμός και να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους εμπνευστές και διοργανωτές της γιορτής. Τιμούν την κοινωνία μας και την πόλη μας», δήλωσε η κα Μπίζιου χαρακτηριστικά.

ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ

Στο Πάρκο των Ευχών μαζί με τα παιδιά, το προσωπικό και την Πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας κα Δήμητρα Παππά βρέθηκε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου.
«Οι ημέρες των Χριστουγέννων είναι μέρες θαλπωρής και αγάπης, μέρες συναισθήματος και μαγείας. Η μαγεία και η γιορτινή διάθεση πολλαπλασιάζονται όταν βρίσκεσαι ανάμεσα σε παιδιά. Τα παιδιά του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας της δομής του Αμπελώνα, μέσα από το Πάρκο των Ευχών, μου έδωσαν την ευκαιρία να ταξιδέψω πίσω στα παιδικά μου χρόνια. Το χαμόγελό τους, η αισιοδοξία τους, το γιορτινό τους πνεύμα και οι εγκάρδιες ευχές τους ζεσταίνουν την ψυχή όλων μας με καλοσύνη, γαλήνη και χαρά. Και μας ξαναθυμίζουν το πραγματικό μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου: την προσφορά, την αλληλεγγύη και την αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο. Από την πρώτη στιγμή που εκλέχθηκα βουλευτής στέκομαι πάντα δίπλα στο πλευρό του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Θεσσαλίας, αναγνωρίζοντας το σημαντικό έργο που επιτελεί.
Εδώ από το πάρκο των ευχών στη Λάρισα εύχομαι σε όλα τα παιδιά και στους γονείς τους η νέα χρονιά να είναι όμορφη, γεμάτη χαμόγελα», δήλωσε η κα Μπίζιου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ