ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΕΛΛΑΣ

«Σε μια δύσκολη χρονιά για όλη την υφήλιο, με πολυεπίπεδες κρίσεις, από τον πόλεμο στην Ουκρανία, έως την κρίση στην ενέργεια και την κλιματική αλλαγή, η χώρα μας άντεξε, χάρη στη στήριξη που παρείχε στους πολίτες η κυβέρνηση της ΝΔ, με στοχευμένα μέτρα και πολιτικές, αλλά και την αλληλεγγύη και την προσφορά προς τους ευάλωτους συνανθρώπους μας.

Για το εκλογικό 2023, εύχομαι να κυριαρχήσει η αισιοδοξία, η αλήθεια, η πρόοδος και η σταθερότητα έναντι της αβεβαιότητας και της οπισθοδρόμησης».
Αυτά δήλωσε, ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από τα Φάρσαλα, όπου συναντήθηκε με πολίτες και φορείς της επαρχίας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός αντάλλαξε ευχές με εκπροσώπους της Δημοτικής αρχής και εργαζόμενους στο Δήμο Φαρσάλων και στη συνέχεια επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα, όπου ευχαρίστησε τους ένστολους για τη προσφορά τους στην εμπέδωση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, αλλά και τη συνδρομή τους στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής.

Ακολούθως, στην αγορά της πόλης, συζήτησε με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους, αναφέροντας:
«Στην επαρχία Φαρσάλων δρομολογείται και υλοποιείται μία σειρά από αναπτυξιακά έργα υποδομής, που αλλάζουν ριζικά την εικόνα της και δίνουν περαιτέρω ώθηση στην περιοχή.

Έργα, όπως το φράγμα της Σκοπιάς στον Ενιπέα ποταμό, το αρδευτικό δίκτυο Υπέρεια – Ορφανά Καρδίτσας, αντιπλημμυρικά και αγροτικής οδοποιίας, βελτιώνουν τη ζωή των κατοίκων.

Η κυβέρνησή μας, με στοχευμένα μέτρα και πολιτικές, ενισχύει και στηρίζει παραγωγούς και τοπική οικονομία».
Στην επίσκεψή του στα Φάρσαλα, τον Χρήστο Κέλλα συνόδευαν ο πρόεδρος της Τοπικής Οργάνωσης ΝΔ Φαρσάλων, Δημήτρης Γιακοβής και τα μέλη Ρίτσα Σαμουρέλη, Αντώνης Λούκουτος, Δημήτρης Γεωργαντζής και Μίλτος Αγγελακόπουλος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ