ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ 7.7% ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΦΕΤΟΣ

«Να στηρίξουμε τους συνταξιούχους γιατί είναι πηγή ζωής», ζήτησε ο Χρήστος Καπετάνος από το ΚΑΠΗ Φαρσάλων

«Εύχομαι το νέο έτος να συνεχίσετε το έργο σας το ίδιο δυναμικά και αγωνιστικά όπως και τις προηγούμενες χρονιές. Τα Φάρσαλα σας έχουν ανάγκη καθώς αποτελείτε «πηγή ζωής» για την τοπική κοινωνία και οικονομία και εν γένει για την οικονομία της χώρας και αυτό θα πρέπει όλοι μας, από τους αιρετούς της τοπικής κοινωνίας και όλους, όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά έως το Κεντρικό Κράτος να μην το λησμονούμε ποτέ.

Δεν αξίζει μόνο η νέα γενιά την στήριξή μας αλλά πρωτευόντως η τρίτη ηλικία, η οποία κατά τα χρόνια της κρίσης «έβαλε πλάτη» και αποδείχθηκε στυλοβάτης της κοινωνίας και του έθνους μας».

Τα παραπάνω τόνισε κατά η διάρκεια του σύντομου χαιρετισμού του ο πρώην Πρόεδρος της ΝΟ.ΔΕ. Λάρισας, Χρήστος Καπετάνος, ο οποίος παραβρέθηκε στην ετήσια Κοπή πίτας του Συνδέσμου Τρίτης Ηλικίας «ο Αχιλλεύς» και του Συλλόγου Συνταξιούχων Ι.Κ.Α. Φαρσάλων στην αίθουσα του Κ.Α.Π.Η. στα Φάρσαλα το περασμένο Σάββατο.
Ο Φαρσαλινός πολιτικός κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους παριστάμενους συνταξιούχους, αναφορικά με θέματα που τους απασχολούν, όπως ζητήματα που έχουν προκύψει από τις περικοπές που είχαν συντελεστεί κατά τη διάρκεια της προηγούμενης δεκαετίας αλλά και να ανταλλάξει ευχές μαζί τους για το νέο έτος.

«Στο τέλος Ιανουαρίου οι περισσότεροι από εσάς θα δουν αυξήσεις της τάξεως του 7,7% στις συντάξεις τους. Αυτή είναι μία από τις πολιτικές αποκατάστασης των αδικιών που εφαρμόζει η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και το αρμόδιο υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. Τα προηγούμενα χρόνια εσείς ως επί το πλείστον σηκώσατε το βάρος της κρίσης αλλά η Πολιτεία δεν ξεχνά και οφείλει να μην ξεχνά ποτέ τις θυσίες στις οποίες υποβληθήκατε.

Όλοι μας αναγνωρίζουμε τη σημαντική συνεισφορά σας και για το λόγο αυτό, προτεραιότητα της Κυβέρνησης και ιδιαίτερο καθήκον της είναι η συνεχής μέριμνα για τη βελτίωση του επιπέδου ζωής σας. Προς αυτή την κατεύθυνση, ο περιορισμός των εκκρεμών συντάξεων αλλά και μέτρα για την στήριξη των ανασφάλιστων υπερηλίκων αποτελούν ενδεικτικά της πολιτικής που εφαρμόζεται. Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους σας καλή χρονιά με υγεία και να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου σε όλους τους συντελεστές και ιδιαιτέρως στην Πρόεδρο κα Στράτου Ελένη, για την άψογη διοργάνωση της σημερινής εκδήλωσης» ανέφερε, κλείνοντας, ο Χρήστος Καπετάνος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ