Η ΔΡΑΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ «ΜΑΓΙΑ» ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Παρούσα στα δημοτικά δρώμενα και ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου δηλώνει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του paidis.com η παράταξη «Δράση Πολιτών» του Αστ. Ροντούλη, στελέχη της οποίας με πρωτοβουλία του επικεφαλής συναντήθηκαν πριν από λίγες ημέρες για να εκτιμήσουν την υπάρχουσα κατάσταση και να αποφασίσουν για τα επόμενα βήματα που περιλαμβάνουν και τη μετεξέλιξη της παράταξης.

ΟΠως φάνηκε στη συνάντηση υπάρχει διάθεση για συμμετοχή στα δημοτικά δρώμενα και εκείνο που προτάσσεται είναι μέσα από τη Δράση Πολιτών να ξεπηδήσει μία νέα κίνηση στην οποία όπως αναφέρθηκε έχουν θέση άτομα που μπορούν να συμφωνήσουν σε ένα κοινό πρόγραμμα, σε μία πορεία και στο πρόσωπο του επικεφαλής που θα συναποφασιστούν μέσα από συναντήσεις και συζητήσεις.

Σε αυτή τη νέα προσπάθεια η Δράση Πολιτών θα αποτελεί τη μαγιά και θα συμβάλει σε μία νέα δυναμική πορεία της νέας αυτοδιοικητικής παράταξης.

Για όλα αυτά όπως αναφέρουν πηγές του paidis.com, θα υπάρξει σύντομα τοποθέτηση του κ. Ροντούλη ενώ τα επόμενα βήματα προς τη δημιουργία της νέας κίνησης θα γίνουν επίσης σύντομα γνωστά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ