ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΣΤΗΝ Ε.Ε.

Το Κέντρο Διά Βίου Μάθησης ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή ως ενδιάμεσος φορέας υποστήριξης του Erasmus για Νέους Επιχειρηματίες καθώς και ως ο μοναδικός πολλαπλασιαστής του Εθνικού Δικτύου Eurodesk στη Περιφέρεια Θεσσαλίας, πρόκειται να πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα την πρακτική άσκηση στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή καθώς και άλλες ευκαιρίες που παρέχουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και υπερεθνικά θεσμικά όργανα στους νέους.

Συγκεκριμένα, η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 18.00 στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ, επί των οδών Δήμητρας & Νίκης 4.

Κατά τη διάρκεια θα παρουσιαστούν ευκαιρίες όπως το πρόγραμμα πρακτικής άσκησης Blue Book, το πρόγραμμα Erasmus Νέοι Επιχειρηματίες αλλά και προγράμματα πρακτικής άσκησης που παρέχουν υπερεθνικά θεσμικά όργανα.

Η συμμετοχή στην ημερίδα θα δώσει την ευκαιρία σε νέους να γνωρίσουν τις ευρωπαϊκές ευκαιρίες για πρακτική άσκηση και να διευρύνουν τις επιλογές τους στον επαγγελματικό τομέα αποκτώντας σύγχρονες δεξιότητες σε μερικά από τα μεγαλύτερα θεσμικά όργανα.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα: https://forms.gle/wSbFQnTqRaojFePz5

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ