Ε. ΛΙΑΚΟΥΛΗ: ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ, ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων Ν. Λάρισας για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, παρευρέθηκε η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής και Βουλευτής Λάρισας, Ευαγγελία Λιακούλη.

Στο χαιρετισμό της, η Λαρισαία Βουλευτής υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, τα κάτωθι:

«Εύχομαι, από καρδιάς, μια Καλή και Ευλογημένη Χρονιά, με Δύναμη, Αισιοδοξία, Υγεία και διάθεση για αγώνες στη Διοίκηση και σε όλα μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων του Ν. Λάρισας, σε όλους όσοι ανταμώνουμε απόψε εδώ.

Δυστυχώς και για το 2023, όλες οι προβλέψεις σε οικονομικό επίπεδο για τη χώρα, μόνο θετικές δεν είναι. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η ατμομηχανή και η καρδιά της εθνικής οικονομίας, ειδικά σε Περιφερειακό επίπεδο, θα συνεχίσουν να πλήττονται όλο και περισσότερο από την απουσία Εθνικού Σχεδίου Διάσωσης και Στήριξης.

Αν δεν εξασφαλιστεί η σύνδεση των επιχειρήσεων με το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, αν δεν εξασφαλιστεί η προσβασιμότητα των επιχειρήσεων στο χρηματοπιστωτικό σύστημα, αν δεν δοθεί η δυνατότητα ρύθμισης των παλαιών οφειλών τους, αν δεν φροντίσουμε για την ενεργειακή επάρκεια τους, τότε δεν θα καταφέρουμε να έχουμε ανθεκτικές και υγιείς επιχειρήσεις, δεν θα καταφέρουμε να δώσουμε το έναυσμα να προχωρήσουμε στην επόμενη ημέρα, για το καλό του Τόπου μας και των Ανθρώπων του.

Το 2023 όμως είναι και η γιορτή της Δημοκρατίας, με εκλογές σε τοπικό, δημοτικό, περιφερειακό και εθνικό επίπεδο. Μας προσφέρει τη δυνατότητα και τη δύναμη να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν.

Στο ΠΑΣΟΚ έχουμε επεξεργαστεί μια ολοκληρωμένη δέσμη προτάσεων τόσο για την άμεση και αποτελεσματική αντιμετώπιση της ακρίβειας, όσο και για τη μακροπρόθεσμη ενίσχυση της τοπικής επιχειρηματικότητας, με καινοτομία, εξωστρέφεια και ανθεκτικότητα.

Γιατί οι μικρομεσαίοι επιχειρηματίες, που συμβάλλουν τα μέγιστα στην ενίσχυση της τοπικής μας κοινωνίας, που αναδεικνύουν την τοπική μας παραγωγή, αυτοί που φροντίζουν για την επίλυση των προβλημάτων της καθημερινότητάς μας με τις τεχνικές τους γνώσεις, που δημιουργούν υπεραξίες με την εργασία τους και αξίζουν το σεβασμό μας, είναι οι δικοί μας Άνθρωποι, οι Αγαπημένοι.

Πρώτα αυτοί !

Καλή και Ευλογημένη Χρονιά το 2023, κανένα λουκέτο στη Λάρισα.»

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ