ΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΕΝΩ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ, Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

Δήλωση του επικεφαλής της Δράσης Πολιτών με αφορμή τη σημερινή συνάντηση των αγροτών με τον Γ. Γεωργαντά στον Τύρναβο

Τελικά , η σύσσωμη παρέμβαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου αποδείχθηκε καταλύτης εξελίξεων για τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας, και όχι μόνο. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ακολουθώντας την προγενέστερη Απόφαση του Δ.Σ Τυρνάβου, συναντήθηκε με εκπροσώπους των αγροτών εντός της αίθουσας του Δ.Σ., συνομίλησε μαζί τους πάνω από δύο ώρες και υποσχέθηκε νέα συνάντηση στην Αθήνα, για να δοθούν και οι τελικές απαντήσεις επί των ζωτικής σημασίας αιτημάτων που τίθενται από τους παραγωγούς γεωργούς και κτηνοτρόφους.

Τα γεγονότα αυτά , όμως , ταυτόχρονα έδειξαν τη γύμνια της δημοτικής Αρχής του κ. Κόκουρα, καθόσον τόσο ο Δήμαρχος ,  όσο και ο υπεύθυνος της αγροτικής πολιτικής Αντιδήμαρχος , προσπαθούσαν κατά  την προηγηθείσα συνεδρίαση του Δ.Σ να ναρκοθετήσουν τη συνάντηση την αγροτών με τον Υπουργό, επικαλούμενοι το “στενό” , όπως χαρακτηριστικά έλεγαν , πρόγραμμα της επίσκεψης του Υπουργού στον Τύρναβο.

Αφού, όμως , ο Υπουργός τούς ξεμπρόστιασε με την ορθή πολιτικά στάση του , αρκέστηκαν οι κύριοι της δημοτικής Αρχής να βγαίνουν φωτογραφίες , χαριεντιζόμενοι και χαμογελαστοί ενώπιον των καμερών , χωρίς να αντιλαμβάνονται τον  ευτελισμό που εισέπραξαν και χωρίς καμία περίσκεψη για τη σοβαρότητα των προβλημάτων που ταλανίζουν τον αγροτικό κόσμο.

Τους αφήνουμε, λοιπόν, μέσα στην ευτυχία και στα γέλια τους , που μάλλον θα τους κοπούν αυτόματα κατά την επερχόμενη αυτοδιοικητική αναμέτρηση, λόγω του εκλογικού αποτελέσματος που θα εισπράξουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ