ΕΚΟΨΕ ΠΙΤΑ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥ 2ου ΕΠΑΛ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με ευχές για μία καλή χρονιά τα μέλη του συλλόγου διδασκόντων του 2ου ΕΠΑΛ Λάρισας σε μία ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα με έντονη συναδελφική διάθεση έκοψαν το βράδυ της Παρασκευής την πρωτοχρονιάτικη πίτα του συλλόγου στον όμορφο χώρο της ταβέρνας «ΣΑΝ Παραμύθι», στο δρόμο Λάρισα – Αμπελώνας.

Τους εκπαιδευτικούς καλωσόρισε η διευθύντρια του σχολείου Ευαγγελία Ψαρρού κόβοντας την πίτα, πλαισιωμένη από τους δύο υποδιευθυντές, Γιώργο Δούκα και Θανάση Κωστή.

Η κ. Ψαρρού αφού ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, τους ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία που έχει μαζί τους στο σχολείο και για την πολύ καλή δουλειά που κάνουν όλοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου παρά τις καθημερινές δυσκολίες και προβλήματα που αντιμετωπίζουν σε ένα περιβάλλον που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο απαιτητικό.

Η βραδιά κύλησε με μεγάλο κέφι και οι εκπαιδευτικοί το διασκέδασαν με την ψυχή τους ανταλλάσσοντας πειράγματα και ευχές μεταξύ τους, ενώ η τυχερή της βραδιάς που κέρδισε το φλουρί ήταν η εκπαιδευτικός Θεοδώρα Πατσιαλού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ