ΠΟΛΥ ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ 22 ΕΚ. € ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Στα δίχτυα της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος «πιάστηκε», σύμφωνα με πληροφορίες, γνωστός παραγωγός και παρουσιαστής τηλεοπτικών εκπομπών ο οποίος φέρεται να έχει πρωταγωνιστήσει σε σκάνδαλο με απάτες 22 εκατ. ευρώ.
Μια αποκάλυψη που θα κάνει πάταγο στο τηλεοπτικό τοπίο έρχεται στην επιφάνεια. Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα πόρισμα-«βόμβα» της Αρχής για το Ξέπλυμα Χρήματος φέρεται να τοποθετεί στο επίκεντρο έναν πολύ γνωστό τηλεοπτικό παραγωγό.

Ειδικότερα, με εντολή του επικεφαλής της Αρχής εκδόθηκαν διατάξεις δέσμευσης λογαριασμών μιας σειράς εταιριών του γνωστού τηλεοπτικού προσώπου.

Στην ίδια υπόθεση φέρεται να εμπλέκονται τουλάχιστον ακόμα επτά άτομα μεταξύ των οποίων μία δικηγόρος αλλά και ένας Αλβανός, ο οποίος φέρεται ως στενός συνεργάτης του τηλεοπτικού προσώπου, και είναι ήδη προφυλακισμένος για υπόθεση εμπορίας ναρκωτικών.

Σύμφωνα με το dikastiko.gr, στο πόρισμα που ήδη διαβιβάστηκε στις τράπεζες και την Οικονομική Εισαγγελία διατάσσεται η δέσμευση των τραπεζικών λογαριασμών πασίγνωστου τηλεοπτικού παραγωγού που δραστηριοποιείται εντόνως στην τηλεοπτική αγορά, καθώς εντοπίστηκαν ίχνη διάπραξης απάτης σε βάρος του ελληνικού δημοσίου που αγγίζει τα 22 εκατομμύρια ευρώ και ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Φέρεται να είχε στήσει εταιρίες «μαϊμού» στο εξωτερικό για να ξεπλένει μαύρο χρήμα. Ο τηλεοπτικός παραγωγός έχει τεράστια δραστηριότητα στο τηλεοπτικό τοπίο, γεγονός που μπορεί – εξ αντανακλάσεως- να επηρεάσει τους σταθμούς, ο οποίοι βέβαια δεν έχουν καμία σχέση ή γνώση όσων φέρεται κατά το πόρισμα να ελέγχεται.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Dnews, αυτή τη στιγμή σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια με τα οποία διατηρεί συνεργασίες ο τηλεοπτικός παραγωγός πραγματοποιούνται συσκέψεις, καθώς πρόκειται για προγράμματα τηλεθέασης και ανάλογα με τις εξελίξεις μπορεί να προκληθεί οικονομική φούσκα στην τηλεοπτική αγορά.

dikaiologitika.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ