ΦΟΒΟΙ ΓΙΑ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΒΑΤΙΚΗ ΑΜΑΞΟΣΤΟΙΧΙΑ – ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ ΦΛΕΓΟΜΕΝΟ ΤΡΕΝΟ

Σοκ προκαλούν οι πληροφορίες που έρχονται από το σημείο της σύγκρουσης της επιβατικής με την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη αφού στη φλεγόμενο τρένο υπάρχουν δεκάδες τραυματίες, εγκαυματίες ενώ εκφράζονται φόβοι για την ύπαρξη και νεκρών.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή επιχειρούν 40 πυροσβέστες, ενώ σε ετοιμότητα βρίσκονται 30 ασθενοφόρα για τη μεταφορά των τραυματιών. Οι εικόνες που έρχονται από το σημείο της σύγκρουσης με τα φλεγόμενα τρένα είναι πράγματι σοκαριστικές.

Μέχρι στιγμής τα αίτια που προκάλεσαν το φοβερό σιδηροδρομικό ατύχημα είναι άγνωστα.

Σύμφωνα με την ertnews.gr ο υπουργός υγείας Θάνος Πλεύρης μεταβαίνει αυτή τη στιγμή προς τα νοσοκομεία, ενώ ο ΓΓ του υπουργείου Μεταφορών Γιάννης Ξιφαράς μεταβαίνει προς το σημείο της σύγκρουσης.

Ο υπουργός πολιτικής προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης βρίσκεται στο κέντρο επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας. Ενημερώνεται ο Πρωθυπουργός συνεχως.

Η 1η Στρατιά και οι μονάδες της Περιοχής Θεσσαλίας ενεργοποιούνται και μπαίνουν σε πρωτόκολλο συναγερμού όπως προβλέπεται σε περίπτωση τέτοιων ατυχημάτων. Τα στρατιωτικά νοσοκομεία Αθήνας και Θεσσαλονίκης βρίσκονται σε επιφυλακή, εφόσον χρειαστεί να υποδεχθούν τραυματίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ