ΝΕΑ ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ 14ΧΡΟΝΗΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΕΓΙΝΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 3 ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ

Ένα ακόμη σοβαρό περιστατικό μαστροπείας ανήλικου κοριτσιού ήρθε στο φως της δημοσιότητας και αφορά 14χρονη που διαμένει σε δομή φιλοξενίας ανηλίκων στη Νέα Σμύρνη.

Για την υπόθεση η αστυνομία έχει συλλάβει τρία άτομα και αναζητείται ακόμη ένα, ενώ το κορίτσι έχει εξαφανιστεί και αναζητείται.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η 14χρονη έφευγε τακτικά το τελευταίο διάστημα από τη δομή και επέστρεφε μόνη της μετά από πολλές ώρες. Κοινωνική λειτουργός ενημερώθηκε από φίλη της 14χρονης ότι η τελευταία είχε γνωρίσει έναν άνδρα και πήγαινε μαζί του.

Το κορίτσι έφυγε από τη δομή το μεσημέρι της Κυριακής 19 Μαρτίου και επέστρεψε το πρωί της Δευτέρας. Επίσης, η αδελφή της, 16 ετών, πήρε κάποια στιγμή το κινητό τηλέφωνο της 14χρονης και διαπίστωσε ότι είχε συνομιλίες και ανταλλαγές μηνυμάτων με άνδρες.

Η κοινωνική λειτουργός ενημέρωσε σχετικά την ΕΛ.ΑΣ. που συνέλαβε τρία άτομα, τα οποία είχαν συναντηθεί με την 14χρονη σε ξενοδοχείο του Μεταξουργείου.

Επέστρεψε στη δομή η ανήλικη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την σοκαριστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης 14χρονης που διέμενε σε δομή φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη. Η 14χρονη που αγνοούνταν από τη Δευτέρα, εντοπίστηκε από τις αρχές και καταθέτει αυτή την ώρα, στο Τμήμα Ανηλίκων.

Παράλληλα, οι τρεις συλληφθέντες ηλικίας 24, 25 και 29 ετών βρίσκονται αντιμέτωποι με βαρύτατα αδικήματα μετά τη ποινική δίωξη που τους ασκήθηκε.

Από την Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ασκήθηκε στους τρεις άνδρες ποινική δίωξη, κατά περίπτωση, για τα εξής αδικήματα: Μαστροπεία, γενετήσιες πράξεις με ανήλικο και παιδική πορνογραφία.

Οι τρεις κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν σε ανακριτή, από τον οποίο αναμένεται να ζητήσουν και λάβουν προθεσμία για τις απολογίες τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ